Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia - Védőfólia
Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia
Raktáron 1 db
3 390 Ft
Kosárba
František, Dobšiceflag
Értékelve: 2022. 11. 12., változat: Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Nem venném újra. Napok. amikor ez a márka prémium volt, úgy tűnik, vége.
rövidebb szélességűnek kellett volna lennie. mivel a szélek kissé lekerekítettek, és a fólia kissé túlnyúlik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy hamarosan biztosan elkezd leválni.
annak ellenére, hogy megpróbáltam a lehető legóvatosabb lenni, a fóliát megkarcolta a mellékelt facsaró, amellyel a folyadékot a fólia alól nyomja ki.
0 ×Jelentés
Filip, Třebíčflag
Értékelve: 2022. 02. 13., változat: Screenshield REALME GT 5G kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Elvileg a legalapvetőbb funkciót látja el, de nem néz ki túl jól. Én személy szerint nem tudom ajánlani, de bevallom, nekem is az lehet. Másrészt az ytb-n található promóciós videó (screenshield alkalmazási útmutató) azt mutatja, hogy az alkalmazás kissé szerencsétlennek bizonyult. Vásárlás előtt azt javaslom, hogy nézd meg és gondolkodj el, hogy megéri-e. Szóval nekem: )
Jól tartja
Amolyan univerzális termékről van szó (a csomagoláson sehol nem szerepel, hogy direkt ehhez a mobiltelefonhoz való) és szerintem nem teljesen passzol.
A többi képernyővédőtől eltérően az alkalmazás bonyolult és nem praktikus, az eredmény pedig nem sokat ér. Hogy az eredmény tetszetős legyen, véleményem szerint képzett emberek számára is lehetetlen.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20