Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia - Védőfólia
Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia
Raktáron 1 db
3 890 Ft
Kosárba
Martin, Dolní Lutyněflag
Értékelve: 2024. 01. 31., változat: Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Szuper
0 ×Jelentés
Petr, Praha 10 - Malešiceflag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: Screenshield MOTOROLA Edge 40 üvegfólia
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A kisebb hibák ellenére és a "how-to" videó megfelelő tanulmányozása után (nagyon ajánlott, nem csak akkor, ha először találkozunk ezzel a termékkel), a film sikeresen alkalmazható. Fontos, hogy tartsa tisztán a környezetet, zsírtalanítsa jól a kijelzőt, és tisztítsa meg a portól és egyéb szennyeződésektől, valamint ne feledje, hogy a mellékelt spray-vel nedvesítse meg az ujjbegyeit, hogy a fólia ne ragadjon rájuk felhelyezéskor. És persze legyen türelmes, hogy a kijelzőkön lévő fóliát méretre igazítsa.
Jól tapad az EDGE mobil lekerekített oldalaira.
Nem rontja a mobilkijelző olvashatóságát.
Nem okoz problémát az érintésvezérléssel.
Nem tapad túl jól az aljzathoz.
A belső kivágások kis részeinek (elülső kamera lencse stb.) kezelése a film bevetésre való előkészítése során sérül. ) - valószínűleg a kezelőpárnához való erős tapadás miatt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15