Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield MICROSOFT Surface Go 3 kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield MICROSOFT Surface Go 3 kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield MICROSOFT Surface Go 3 kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield MICROSOFT Surface Go 3 kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield MICROSOFT Surface Go 3 kijelzővédő fólia - Védőfólia
Screenshield MICROSOFT Surface Go 3 kijelzővédő fólia
Pillanatnyilag nem elérhető
Irena, Prahaflag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: Screenshield MICROSOFT Surface Go 3 kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
A kép a fólia alkalmazásával egyenesen félrevezető. A fólia nem "kemény", hogy "tegye" a kijelzőre, ez egy műanyag zacskó, amelyet folyadékkal nedvesít és forró keményen felcímkézi a kijelzőt. Akármilyen nagy is a készülék, erősen tapad, és nehéz kezelni. A folyadék kipréselésekor aggódik a készülékért, nehogy kárt tegyen benne. Ami igazán szórakoztatott, az az volt, hogy a facsaró, amikor kinyomja, több száz mikrokarcolásból álló utat hagy maga után, és voltak valamiféle felhős térképek, amelyeket nem lehet letörölni. Tehát ha szép sima kijelzőre vágysz, akkor ez inkább mosolyt csal az arcodra. Ez a termék azokra a szörnyű műanyag fóliákra emlékeztetett az okostelefonok előtti időkből, amelyek körülbelül egy hónapig tartottak.
Gondolom, néhány mikrokarcolás majd eltakarja...
a fólia felhordása nem felhasználóbarát, sokáig tart, és meg is kapod.
az eredmény az alkalmazás után szörnyen néz ki
ez nem fog sokáig tartani - elpazarolt pénz
a csomagban lévő simító lapát megkarcolja a fóliát!
a készüléket bármilyen folyadéknak kiteszi.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10