Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield GOOGLE Pixel 6a 5G kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 6a 5G kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 6a 5G kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 6a 5G kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield GOOGLE Pixel 6a 5G kijelzővédő fólia - Védőfólia
Screenshield GOOGLE Pixel 6a 5G kijelzővédő fólia
Raktáron 1 db
6 590 Ft
Kosárba
Tomáš, Olomouc 9flag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: Screenshield GOOGLE Pixel 6a 5G kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Nagyon meglepett a fólia. Védi a teljes telefont a karcolásoktól, miközben nem rontja a megjelenését és a méretét. A felhordás trükkös része annak biztosítása, hogy a fólia alatt ne legyenek szennyeződések és buborékok. De egy kis ügyességgel meg lehet csinálni. Még a lekerekített sarkokban is szépen tart a fólia.
Védelem egy kis csomagban
Alkalmazások
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15