Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield GOOGLE Pixel 5 kijelzőre

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 5 kijelzőre témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 5 kijelzőre termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 5 kijelzőre megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield GOOGLE Pixel 5 kijelzőre - Védőfólia
Screenshield GOOGLE Pixel 5 kijelzőre
Megszűnt
Zbyněk, Rybníkflag
Értékelve: 2022. 04. 24., változat: Screenshield GOOGLE Pixel 5 kijelzőre
Hitelesített vásárlás
Erősen nem javaslom a gesztusokat. Virtuális gombokkal használható. Az ellenállást nem értékelem, mert szerencsére egy hónap alatt nem csökkent kritikusan a tlf használata.
A mellékelt kendővel, spray-vel és simítóval az utasítások szerint buborékmentesen ragasztható
A fólia mérete + - 1-2 mm-rel szélesebb / magasabb, mint a kijelző sík felülete (a kijelző a szélein kissé le van hajlítva), így zavarja a gesztusokat és vagy leválik vagy azonnal
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05