Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia - Védőfólia
Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia
Raktáron 3 db
5 590 Ft
Kosárba
František, Louny 1flag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
amikor megvettem a védőfóliát egy nagyszerű órán, nagyot csalódtam, egy kerek számlapon a fény ellenében négyzet alakban jött hozzám, látható volt, hogy átformálták, de amikor megpróbáltam nagyobb erőt használni, nem lehetett kivágni a kerek formát, olyan sokáig próbáltam, amíg meg nem sérült, miközben a videón, amelyre a kézikönyvben volt egy link már kerek alakú volt, így könnyen alkalmazható az órára, a védőfólia reklámozása nélkül dobtam a szemétbe! ps du keres egy jobb terméket, amely annyira tetszik nekem, mint a GARMIN Instinct 2 tekintetében Fami75
nem ragasztható sérülés nélkül
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 18., változat: Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
jól tapad
Már több hónapja tartja sérülés nélkül, és egyáltalán nem kímélem az órát.
0 ×Jelentés
Lubor, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2023. 06. 07., változat: Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
A termék abszolút h.
teljesen rossz kivágás, a kijelzőfedél kereke nem volt eltávolítható a négyzetből, amelyben szállították (talán csak egy hibás darabot kaptam).
abszurdan nagy buborék szintező, összességében készen áll a telefon kijelzőkhöz
rögtön a szemétbe repült, mert miután kemény erőfeszítéssel sikerült kihúzni a kereket a kivágásból, annyira megnyúlt, hogy nem lehetett ragasztani - az egész rugalmas műanyagból készült.
legalábbis teszteltem a tartósságot a tönkrementen - nagyon könnyen karcolódik, egy kültéri órán lévő képernyővédőnél sokkal többet várnék.
0 ×Jelentés
Bronislav, Soběchlebyflag
Értékelve: 2022. 11. 27., változat: Screenshield GARMIN Instinct 2 kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Ha a fóliát elsőre sikerül jól felhelyezni, akkor nagyszerű, és a fólia jól illeszkedik és tart. De csak körülbelül 50 százalék az esélye. Nem lehetne legalább két darab fólia a csomagban?
Ha elsőre eltalálja a megfelelő helyet, akkor szépen illeszkedik és tart.
Teljesen őrült csomagolás, nagy doboz, "száz" liter alkalmazási oldat, és -- egyetlen darab fedőfólia, ha elvéted, az egészet kidobhatod.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15