Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia - Védőfólia
Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia
Pillanatnyilag nem elérhető
Cloudi support s.r.o., Prahaflag
Értékelve: 2022. 10. 20., változat: Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Bár pontosan követtem az utasításokat, nem tudtam felszerelni a fóliát, pedig már ragasztottam néhányat. Maga a fólia borzalmas minőségű, ha csak rosszul nézel rá, és karcolódik, a telefon védelmeként teljesen haszontalan. A fóliában lévő kamerakivágásokat egyáltalán nem lehet elválasztani a fólia sérülése nélkül. Egy rakás szar.
gyenge minőség
lehetetlen a fólia megkarcolása nélkül felszerelni
0 ×Jelentés
Richard, Praha 9flag
Értékelve: 2021. 12. 18., változat: Screenshield APPLE iPhone 12 Pro Max kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Nem illik a telefonhoz
A hátsó rész nem illeszkedik a kivágáshoz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05