Oldal frissítése

Vélemények: Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia - Védőfólia
Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia
Pillanatnyilag nem elérhető
Jakub, Usti nad labemflag
Értékelve: 2023. 04. 03., változat: Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Ezt a típust azonban már karcosan vettem ki a dobozból, de mielőtt mindent elsimítottam volna hozzáadott spachtlickkel, teljesen megkarcoltam a fóliát ...... Mivel nem ez volt az első fólia, amivel találkoztam, ezért eléggé csalódott vagyok ebben a fóliában ....
Megvan a maga varázslatos fóliája....
0 ×Jelentés
Viktor, Prahaflag
Értékelve: 2022. 06. 13., változat: Screenshield APPLE iPhone 12 mini kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
vízpermet a könnyebb kezelés érdekében
furcsa
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10