Oldal frissítése

Vélemények: SCHOLL Fungal Nail Treatment 3,8ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SCHOLL Fungal Nail Treatment 3,8ml témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SCHOLL Fungal Nail Treatment 3,8ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SCHOLL Fungal Nail Treatment 3,8ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
SCHOLL Fungal Nail Treatment 3,8ml - Körömápoló
SCHOLL Fungal Nail Treatment 3,8ml
Pillanatnyilag nem elérhető
Dominik, Plzeň 1flag
Értékelve: 2024. 06. 28., változat: SCHOLL Fungal Nail Treatment 3,8ml
Hitelesített vásárlás
Amennyire én tudom, az eladó felelőssége, hogy a termék a vásárlás országának nyelvén tartalmazza az utasításokat. Ezen a terméken egyetlen cseh szó sincs rajta, a csomagoláson, és még a betegtájékoztatóban sem. Mivel az Alzán vettem, természetesen itt kerestem a terméket, de szintén semmi. Csehországban valószínűleg pénzbírsággal sújtja az illetékes hatóság.
Nem értem, hogy manapság hogyan tud valaki olyan terméket eladni, ahol se a dobozon, se a szórólapon nincs cseh nyelvű szó.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05