Oldal frissítése

Vélemények: Scanpart Tisztítóbabok kávédarálókhoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Scanpart Tisztítóbabok kávédarálókhoz témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Scanpart Tisztítóbabok kávédarálókhoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Scanpart Tisztítóbabok kávédarálókhoz megvásárlása után te is írsz értékelést.
Scanpart Tisztítóbabok kávédarálókhoz - Tisztító készlet
Scanpart Tisztítóbabok kávédarálókhoz
Kérés esetén megrendeljük
3 590 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 14., változat: Scanpart Tisztítóbabok kávédarálókhoz
Hitelesített vásárlás
A granulátumokat pontosan az utasítás szerint használtam, de ahelyett, hogy áthaladtak volna az általam őrölt " poron", eltömítették az egész darálót. Még 30 percig kézzel kellett tisztítanom a darálót, hogy újra elkezdje a darálást. Egyáltalán nem ajánlott, pénzkidobás!
Az egész malmot leállította
Nem szolgálja a célját!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05