Oldal frissítése

Vélemények: Scanpart Szűrőbetét, 4pack

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Scanpart Szűrőbetét, 4pack témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Scanpart Szűrőbetét, 4pack termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Scanpart Szűrőbetét, 4pack megvásárlása után te is írsz értékelést.
Scanpart Szűrőbetét, 4pack - Vízszűrő betét
Scanpart Szűrőbetét, 4pack
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 24., változat: Scanpart Szűrőbetét, 4pack
Hitelesített vásárlás
A víz még a szűrő kezdeti átmosása után is rendkívül savas volt. A keleti PH-teszt szerint a skáláról lekerült PH 5. Alternatívaként a Britát akartuk kipróbálni (a Britával való azonnali csere után a víz ismét normális volt). Javaslom az egészségügyi vizsgálatot.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05