Oldal frissítése

Vélemények: Sava Grus 6.0

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sava Grus 6.0 témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sava Grus 6.0 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sava Grus 6.0 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sava Grus 6.0 - Gravel kerékpár
Sava Grus 6.0
Megszűnt
Jaromír, Lovosiceflag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Sava Grus 6.0, mérete XL/560 mm
Hitelesített vásárlás
Ára
0 ×Jelentés
Jan, Kladnoflag
Értékelve: 2024. 03. 08., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás
Nagyon kellemesen meglepett a kerékpár geometriája, amely kényelmes, de a könnyebb dombokon is jól mászik. Figyelembe véve az árat (akciósan), amiért a kerékpárt vettem, egy karbon váz karbon kerekekkel szinte irreális. Kellemes meglepetés a Fizik karbon nyereg is, plusz a Shimano GRX szettje, csak abban látok egy kis hibát, hogy nem egysoros, hanem több sorból van összerakva. A fékek 400 (nem 600, mint ahogyan azt állítják), a váltó a hajtókarokkal együtt 600, a váltóváltó pedig 810. Egy másik kisebb csalódás volt számomra a HB-RS470 keréktárcsák, amelyeknek elég nagy a bekapcsolási szöge, és a pedálozás folytatásakor enyhe szorítás érezhető (de ez csak nagyobb sebességnél érzékelhető). A kerekek súlya, összehasonlítható az alumínium kerekek 10k (Mavic Ksyrium Disc) 🥲. Amikor megvettem a kerékpárt, a megadott súly majdnem egy kilóval alacsonyabb volt, mint most, ami a valóságnak is megfelel, körülbelül 9,7 kg-ot nyomott pedálok nélkül L méretben. Személy szerint ez soknak tűnik egy teljesen szénszálas kerékpárhoz, de az árért... Ami a gumikat illeti, elég lassú benyomást keltenek, és sajnos ez egy drótos verzió. A kerékpáromra 28 mm-es országúti gumikat szereltem, és a különbség észrevehető, de természetesen a csillapítás rovására. Azt, hogy ez egy olcsóbb márka, megerősíti a gyári beállítás, ami jobb, mint amire számítottam a hozzászólások átnézése után, de nem 100% -os, amit egy pillanatra meg kell adni. Az, hogy a kerékpár egy karcolással érkezik, amit valószínűleg alkohollal festettek át, szintén nem olyasmi, amit a márkás kerékpároknál gyakran látni. Az előnye a Kolofix szerviz támogatása, amelyet valószínűleg hamarosan igénybe veszek a féknyergek meneténél lévő ülőfelületek marásához A kerékpár látványa, ha újra döntenék: El vagyok ragadtatva a kerékpárral, ami az árat illeti, ez egy több mint érdekes vásárlás valamilyen eseményen, de a kivitelezés minőségét, a gyári beállításokat, a súlyt és a felszerelt alkatrészeket tekintve inkább máshol keresnék teljes áron.
Geometria
Karbon kerekek
Nyereg Fizik
Shimano készlet
Szelíd dombok felgyorsítása
Megjelenés
Ár akcióban
Tömeg
Nem egységesített Shimano készlet
A motor gyárilag egy karcolással érkezett, amelyet valószínűleg alkohollal festettek át.
Kabátok
Hubs
0 ×Jelentés
Radmila, Příborflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Eleinte aggódtam ettől a nem túl ismerős márkától. De amikor megvettem, nagyon meglepett a kivitelezés, az anyag és a design minősége. Akciósan vásárolt kerékpár -30%. Így a maximális elégedettség mérete illik a kerékpár igazán szép, és a lovaglás megéri.
Súly
Ára
Az Alza garanciája
Szén
Szerelőszerszámok a csomagban
Rendezetlen átutalások
0 ×Jelentés
Josef, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: Sava Grus 6.0, mérete XL/560 mm
Hitelesített vásárlás
Még nem vezettem
jó ár a paraméterekért
A hátsó fék légtelenített, és be kellett vinnem szervizbe, pedig garanciális volt.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 13., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szép és jól felszerelt kerékpár.
Meg kell húzni és be kell állítani.
A felszerelési leírás szerint BR-RX 600 fékek, de valójában ezek az alacsonyabb BR-RX 400-as sorozatú fékek! Egyébként minden rendben van.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 27., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás
Ára
Luxus megjelenés
Félelmetes alkatrészek
Nagyon könnyű kerékpár
Gyárilag rosszul beállított
Minden rossz volt.
Tényleg ellenőrizze, hogy minden meg van-e húzva, különösen a fékek!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm
Hitelesített vásárlás
Kevés pénzért sok múzsa. zenekar 😃. A SAVA-t figyelmen kívül hagytam, és az első Gravel-t kerestem a bevált vizeken, de minden kerékpár, amit kipróbáltam, valami nagy kompromisszummal járt. A SAVA Grus 6.0 minden elvárásomnak megfelelt, és sok esetben még túl is szárnyalta azokat. Hogy őszinte legyek, kicsit aggódtam a nyeregcső ékkel való meghúzása miatt, de miután jobban meghúztam, már nem mozog. A hátsó váltót kissé meg kellett igazítani, ami szintén percek kérdése. Összefoglalva, számomra, mint kerékpárosnak, hosszú ideje nyomvonalas, teljesen felfüggesztett kerékpárosnak, a SAVA Grus 6.0 egy gyors, játékos és kényelmes útitárs.
személyi állomány
Ára
enyhén osztott váltás
0 ×Jelentés
Sáva, Praha 6 - Břevnovflag
Értékelve: 2023. 04. 18., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás
Keret alakja és anyaga
Sima sebességváltó működtetése
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10