Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SanDisk CFAST 2.0 256GB Extreme Pro VPG130

5 1 értékelés
166 440 Ft

SanDisk CFAST 2.0 256GB Extreme Pro VPG130

Tapasztald meg a teljesítmény új szintjét a SanDisk CFast 2.0 memóriakártyával. A kártya a fényképezőgép gyártókkal együttműködve jött létre, és professzionális sebességet és kapacitást biztosít a Full HD és a 4K felvételek számára. Lenyűgöző adatátviteli sebessége eléri az akár 525 MB/s értéket, a kártya tartja a lépést a professzionális fényképezőgépek és videokamerák új generációival. Nagy kapacitású, a 256 GB-os kapacitás elég helyet biztosít a nagy RAW képek és a kiváló minőségű videók számára.

Főbb jellemzői

  • CFast 2.0 formátumú Compact Flash memóriakártya
  • A SanDisk CFast 2.0 extrém gyorsaságú professzionális felhasználásra
  • Ez a kártya használható az új generációs digitális fényképezőgépekben és videokamerákban
  • Nagy sebességű írás és olvasás
  • A SanDisk CFast 2.0 kártyát alaposan tesztelték zord körülmények között

Extrém sebesség extrém körülmények között

A kártya nevében az "extreme" szó az írási és olvasási sebességekre utal. A kártya akár 450 MB/s sebességgel is képes írni az adatokat. Az olvasás során az adatátviteli sebesség elérheti a 525 MB/s-ot. Hatékonyabban működik a képek készítésénél, de a nagyméretű kép- vagy videofájlok a fényképezőgépről a számítógépre áthelyezésekor is. Ezenkívül a kártya rendkívül tartós, és szélsőséges körülmények között is használható, akár -25 °C és +85 °C közötti hőmérsékleten dolgozhatsz vele.

 

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa CFast 2.0

Sebesség

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek
Kód:  DT341f42
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  SDCFSP-256G-G46D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15