Oldal frissítése

Vélemények: SAMSUNG WW90T554DAE/S7

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAMSUNG WW90T554DAE/S7 témával kapcsolatban? Nálunk 97 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAMSUNG WW90T554DAE/S7 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAMSUNG WW90T554DAE/S7 megvásárlása után te is írsz értékelést.
SAMSUNG WW90T554DAE/S7 - Gőzmosógép
SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Raktáron > 5 db
202 990 Ft
184 590 Ft
Kosárba
Robert, Horní Sucháflag
Értékelve: 2024. 06. 08., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás
Jól mosható
Részletes programok
Hosszú dallam mosás után
0 ×Jelentés
Eva, Křivsoudovflag
Értékelve: 2024. 05. 17., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás
Okos mosógép egyszerű kezeléssel és praktikus funkciókkal.
csendes, gazdaságos, és még a nagyméretű tárgyakat is kimoshatja, például a matrachuzatokat
0 ×Jelentés
Roman, Otrokovice - Kvítkoviceflag
Értékelve: 2024. 05. 16., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás
A mosógép jól mos, úgyhogy ebből a szempontból nem tudok kifogásolni. Bár vettem a fáradságot, hogy beállítsam a lábakat, hogy egyenesen álljon a mosógép (vízmértékkel ellenőriztem a felső lapot), mégsem fog egy helyben maradni. Szerencsére nem futja messzire, mert egy földelőkábellel " kötöttem", amit a villanyszerelő készített nekem a fürdőszoba felújításakor és amit a kar hátsó falán lévő egyik csavar alá fogtam. Meglepett az egyes programok maximális töltelékmennyisége - valószínűleg el kellett volna olvasnom a használati utasítást 9 kg vásárlás előtt - " Eco 40-60", " Pamut", " Felhős nap", " Öblítés + centrifugálás. ", " Leeresztés/centrifugálás " 3 kg - " Farmer" 2 kg - " Gyorsmosás 15' ", " Kényes anyagok", " Ágynemű", " Ingék", " Gyapjú", " Sportruházat", " Funkcionális ruházat" Más mosóprogramok maximális töltete 4 kg. Számomra úgy tűnik, hogy a " gombnyomás" regisztrálása tovább tart. Kikapcsoláshoz és mosás indításához egyaránt. Egy darabig rajta kell tartanom az ujjam. De nincs mihez viszonyítanom, szóval nagyon szubjektív. Nem szeretem azt a dallamot, amely a mosási ciklus vége után szólal meg. Főleg elég hosszú, de még nem néztem meg, hogy lehet-e valahogy változtatni/kikapcsolni. Kicsit gondot okozott a célba juttatás, de ezt a kidudorodó ajtókeretek okozták, amelyek bár a " hatvanasok" nem voltak 60 cm-esek az ajtó teljes magasságában. Mivel főleg az alsó felében voltak keskenyebbek, a mosógépet a hátamra tettem, és segítőkkel a lehető legmagasabbra emeltem. Aztán " dörzsölt fülekkel" átment - szó szerint (kisebb karcolások áráért).
jól mosható
kicsit táncol, pedig vettem a fáradságot, hogy a lábakat úgy igazítsam, hogy a vázában legyen
bár a dob 9 kg szennyeshez való, a legtöbb program csak 4 kg-ot akar, és gyanítom, hogy az ágyneműprogram is csak 2 kg
egy bosszantó és különösen hosszú dallam a mosás befejezése után
maximum 2 kg ruhanemű olyan programokhoz, ahol nem várnám el, mint például az " Ágynemű", " Ingók", " Sportruházat", " Funkcionális ruházat"
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Csendben.
Tényleg nem ment át 60 ajtón.
Le kellett venni a felső fedelet és meg kell lazítani az ajtót, különben esély sem lett volna.
A mosószer-fiókból hiányzik egy válaszfal, amely lehetővé tenné a mosógélt. Így kell megvárnom, míg elkezd folyni a víz. Soha nem teszek mosógélt közvetlenül a dobba. Szóval talán ez kényszerít majd rám.
0 ×Jelentés
Jiří Prantner, Plasyflag
Értékelve: 2024. 05. 10., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás
Volt egy kis probléma a rendelkezésre állással - a honlapon bejelentett eltér a valóságtól, de végül minden rendben van.
OK, beleértve a szállítást és a telepítést
Még nincsenek.
0 ×Jelentés
Petra, Ústí Nad Labemflag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A 11 éves Samsung mosógépemet cseréltem le erre. Remélem, hogy ugyanolyan sokáig fogja szolgálni a célját, mint az elődje. Tetszik, ahogyan az idők haladnak előre, és az is, hogy néhány dolog maradt a régiben. Mint a zene a mosás végén. Másrészt a réginél ki lehetett kapcsolni a hangot, például amikor hajnali ötkor mosok, és nem akarom felébreszteni a szomszédokat. Sajnos ez itt nem lehetséges. Ez egy kis mínusz. Másrészt ez az új mosógép képes egy alkalmazáson keresztül csatlakozni, így láthatja a mosás idejét, és időben állhat, hogy a dallam ne ébressze fel a szomszédokat. Az is tetszik, hogy a mosógép megméri a ruhákat, és ennek megfelelően veszi fel a vizet. Így litereket takarít meg, amikor csak egy kerékpáros mezt mosok. Rengeteg programmal rendelkezik, a 15 perces rövidtől a 3 órás hosszúig. A kedvencem a vegyes mosáshoz, ami az előző modellhez hasonlóan körülbelül másfél órát vesz igénybe. Mivel többször is használtam a programot egymás után, a második helyre kerül, és nem kell visszagörgetnem a listát egészen lefelé. Ezt nagyobb előnynek tartom. Egyébként a porszóró tartály ugyanolyan, mint elődje, önti a port, és az lefolyik a mosógépbe. Ezt nem tekintem mínusznak, mert az előző mosógép 11 évig így működött, és nyilván nem zavart senkit. Ami itt lenyűgözött, az a kis ajtó az ajtón. A mosodai partnerkereséshez. Még nem próbáltam ki őket működés közben, de tudom, hogy használni fogom, mert otthon gyakran előfordul, hogy a családtagjaim a mosógépben lévő ruhák után a fürdőszobába dobálják a szennyest. Ez volt számomra a döntő tényező a mosógép kiválasztásakor. Egyébként a mosógép ugyanúgy néz ki, mint az x évvel ezelőtti, ugyanolyan csendes, 1400-as fordulatszámon is csavar, meglátjuk, meddig bírja.
Alkalmazás
Mosoda megfelelő ajtó
Nem lehet kikapcsolni a dallam végi hangot
0 ×Jelentés
Václav, Rakoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás
méret, gond nélkül mossa a paplanokat
Intelligens vezérlés alkalmazáson keresztül
csendes üzemmód
automatikus dobtisztítás
nem megy egyedül a szennyeskosárhoz: ) egyébként semmi.
0 ×Jelentés
Lukáš, Sokolov 1flag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem tudom.
Megjelenés
Gőzzel történő mosás
Okos dolgok
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2024. 03. 29., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás
Semelyik
Az alkalmazás nem tudja távolról működtetni a mosógépet. Csak a forgalmat figyeli.
Az alkalmazás megköveteli, hogy a hely mindig be legyen kapcsolva, és ezt közölje a gyártóval. Az alkalmazás tehát érzékeny személyes adatokat lop el.
Az alkalmazáshoz más otthoni eszközökhöz is hozzá kell férni.
0 ×Jelentés
Dalibor, Bobniceflag
Értékelve: 2024. 03. 06., változat: SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Hitelesített vásárlás
Zökkenőmentes működés cz-ban
Conectivita
Addig semmi.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10