Oldal frissítése

Vélemények: SAMSUNG RS68CG883DS9EF

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAMSUNG RS68CG883DS9EF témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAMSUNG RS68CG883DS9EF termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAMSUNG RS68CG883DS9EF megvásárlása után te is írsz értékelést.
SAMSUNG RS68CG883DS9EF - Side by side hűtő
SAMSUNG RS68CG883DS9EF
Raktáron > 5 db
508 190 Ft
Kosárba
Igor, Staré Město u Uherského Hradištěflag
Értékelve: 2023. 09. 15., változat: SAMSUNG RS68CG883DS9EF
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Összességében ajánlom. A hűtőt egy akcióban az Alzában vettük 26.300-ért, - szóval ezért a pénzért nem igazán lehetett mit kezdeni.
Gyönyörű, egyszerű és letisztult design, fényűzően néz ki. A hűtőszekrény elejének színe és textúrája nagyon szép és kellemes megjelenésű. Az ezüst (szürke) inkább egy sötétebb árnyalat.
Igazán nagy belső tér, nagyra értékelem a széles polcokat az ajtókban, ahol tényleg sok elfér. Az LG-hez képest a Samsung egy extra polccal van az alján.
Bár a hűtőszekrényen kívüli szűrő egyesek számára hátránynak tűnhet, bárhol elhelyezhető (a víztömlő átvágásával) és elrejthető, és könnyen hozzáférhető. Ráadásul az ilyen típusú szűrők sokkal olcsóbbak, mint a belső szűrők.
A jégdaráló remekül működik.
SMART hűtőszekrény – azonnal csatlakoztatva az alkalmazáshoz.
20 év motorgarancia.
Tényleg nagyon halk – egyáltalán nem hallható.
A palacktartó nagyszerű - borhoz kiváló.
Jó kezelhetőség előre és hátrafelé – az alján utazókerék van.
A hűtőből a víz pont megfelelően lehűlt és nagyon jó ízű, az adagoló pontosan működik, nem csöpög.
A jégkockák nagyon jól néznek ki – szabályos formájúak.
Úgy tűnik, hogy az új jégkocka gyártása egy kicsit lassabb, mint a régi Daewoo hűtőszekrényünk. Jövő nyáron meglátjuk, hogyan bírja a jégkészítő, ha nagyobb látogató érkezik: ) A jégtároló tartály nagy kapacitása miatt biztosan nincs okunk aggodalomra: )
Nincs nulla zóna.
Ennyiért a hűtőben már lehetne antibakteriális védelem, de egy kb 3000-rel drágább hűtőben van ilyen.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15