Oldal frissítése

Vélemények: Samsung Hibrid ökobőr szíj (S/M) - ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Samsung Hibrid ökobőr szíj (S/M) - ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Samsung Hibrid ökobőr szíj (S/M) - ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Samsung Hibrid ökobőr szíj (S/M) - ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.
Samsung Hibrid ökobőr szíj (S/M) - ezüst - Szíj
Samsung Hibrid ökobőr szíj (S/M) - ezüst
Raktáron 1 db
24 690 Ft
Kosárba
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 28., változat: Samsung Hibrid ökobőr szíj (S/M) - ezüst
Hitelesített vásárlás
Az öv nagyon szép. Az óra 6 napja van nálam. Allergiás vagyok a nikkelre és valószínűleg általában a fémekre. Más kapcsokkal fél nap után le kellett vennem az órát, mert a csat tette a dolgát. Nekem itt csak egy csiklandozás van, és csak tegnap kezdtem el vakarózni egy kicsit, de találtam egy pattanást. Nem tudom, mit fog itt csinálni nyáron, amikor a keze jobban izzad. Úgyhogy azt hiszem, veszek egy titán csatot, hogy menjen velük.
Csinos design
Lehet, hogy a csat zavarja az allergiásoknak
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20