Oldal frissítése

Samsung Galaxy Watch 42mm Black

4,7 56 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Watch 42mm Black

Samsung Galaxy Watch - a stílusodnak megfelelő megjelenés

Fedezd fel a valóban okos órákat, amelyek lenyűgöznek funkciójukkal, bármilyen szögből is tekinted meg a kijelzőt. A Samsung Galaxy Watch időtlen kialakítása kiemeli az egyedülálló stílusodat, elkápráztat a klasszikus és a modern eredeti ötvözetével. Számíthatsz a prémium megjelenésű órára, az animált mutatóra, az intelligens funkciókra és alkalmazásokra illetve az intelligens csatlakozásra a telefonoddal. Ezek jellemzik a Galaxy Watch órát a Samsung jóvoltából.



A modern és a klasszikus eredeti kombinációja

Válaszd ki a dizájnos elemek megfelelő kombinációját és hozd létre az egyedülálló stílusodat. Egy pillanat alatt átalakíthatod a Samsung Galaxy Watch klasszikus megjelenését egy valóban különleges darabbá - válaszd ki a saját digitális számlapodat és szerezd be az eredeti 20 mm-es szíjak egyikét. Mindent tökéletesen egészít ki az intelligens funkciók gazdag választéka illetve a Super AMOLED kijelző, amely az Always On Watch módban megjeleníti az aktuális időt anélkül, hogy meg kellene nyomnod vagy el kellene forgatnod a lunettát.



Samsung Galaxy Watch a kényelmes zenehallgatáshoz

Élvezd a zene kíséretét bárhol is vagy éppen. A Galaxy Watch óra 4 GB belső tárhellyel rendelkezik, ennek hála az összes zenéd azonnal elérhető még internetkapcsolat nélkül is, anélkül, hogy ki kellene venned a telefonodat a zsebedből. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod az órát a vezeték nélküli fejhallgatóhoz - és máris élvezheted a kedvenc előadóid dallamait.



A dizájnos megjelenés és teljesítmény okos kombinációja

A Samsung Galaxy Watch órával egy olyan intelligens eszközt kapsz, amely igazán sokáig megőrzi a magas teljesítményét. Emellett az óra töltése nagyon egyszerű - csupán helyezd a vezeték nélküli töltőpadra. A remek teljesítményét a kétmagos 1,15 GHz-es Exynos 9110 processzor és a 768 MB RAM biztosítja.



Futópartner és fitneszoktató - ez a Galaxy Watch

Ez az óra nem csak dekoráció, ugyanakkor nem csak a mobil kommunikációra alkalmas. A Galaxy Watch egyúttal a csapattársad és az edződ is egyben. Méri a pulzusodat, hogy még hatékonyabb lehessen az általad végzett edzés. A teljesítményed megfigyelésével motiválhat, hogy felülmúld önmagad. A Samsung Health alkalmazással praktikus áttekintésben lehet részed például az étrended vagy az alvásminőséged illetően.



Egész nap a kezeden vagy a csuklódon

A Samsung Galaxy Watch órával egyetlen másodpercet sem veszítesz. Reggel azonnal érzékeli, hogyha felébredtél és számos hasznos információval lát el, mi vár rád aznap. Megjeleníti az aktuális programjaidat és teendőidet. Mielőtt elaludnál, praktikus módon összefoglalja, hogy mi történt veled aznap.



A Samsung Galaxy Watch mindig megmutatja a helyes utat

Akár gyalog akár kerékpárral közlekedsz, a Galaxy Watch okosóra kiváló navigációt biztosít. Beépített GPS modullal rendelkezik, ezt egészíti ki a barométer és a magasságmérő. Így amikor a kalandokkal teli természetbe tartasz, mindig minden fontos információ kéznél lesz.



Bírja a vizet és a nehéz helyzeteket

Nem számít, hogy milyen kalandra készülsz - a Samsung Galaxy Watch okosóra alkalmazkodik a szélsőséges viszonyokhoz. Az IP68 szabvány szerint ellenáll a víznek és a pornak, 5 ATM mélységig a víznyomásnak, sőt megfelel még a szigorú MIL-STD-810G katonai szabványnak is.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Fekete
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 49 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Barométer, Rezgés, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás
Smart funkciók Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Értesítések és hívások

Telefonálás Az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül)
Üzenetek Válaszadás az üzenetekre szóban, Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Szíj

Strap colour Fekete
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 12,5 cm
Csukló max. kerülete 20,5 cm
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 45 óra (1,88 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  SAAW0013e
Termékszám:  SM-R810NZKAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05