Oldal frissítése

Vélemények: Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete - Bluetooth kulcskereső
Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete
Hitelesített vásárlás
Sehol nem említik, hogy milyen felszerelésre van szükség a teljes funkcionalitáshoz. Van egy Samsung S21 FE készülékem, és nem tudom a kamerával megtalálni a címkét. Úgy néz ki, hogy valószínűleg működik a klasszikus verzióval, a plusz verzióval és az ultra verzióval, vagy nem tudom. A Samsung ügyfélszolgálata azt javasolta, hogy "tegye a telefont a gyári beállításokba, és még akkor sem hiszem, hogy ez segítene, vagy küldje vissza". Az ember elgondolkodik, hogy egyáltalán érdemes-e Samsung készülékeket venni, vagy elmenni az Apple-hez, ahol ezek a dolgok csak működnek. 45 perc elvesztegetett idő egy inkompatibilitás megoldására, ahol a végén a Samsung ügyfélszolgálata azt mondja, hogy csessze meg. Szerintem ez elég rossz. Ha úgy működik, ahogy kell, akkor jó, de legalább egy kompatibilis eszközt tegyél valahova.
Jó, ha működik
Nem működik az S21 FE-vel
0 ×Jelentés
Tomáš, Prostějovflag
Értékelve: 2022. 08. 30., változat: Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete
Hitelesített vásárlás
Pontosan úgy működik, ahogy kell.
Elégedettség.
Meglátom meddig bírja az akku.
0 ×Jelentés
Michal, Bratislavaflag
Értékelve: 2022. 04. 30., változat: Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete
Hitelesített vásárlás
nagyszerű fiúknak vagy más könnyen elfelejthető dolgoknak
s22 ultra megy
a20e-ra megy
ha valaki például fiúkon van, és nem talál mobiltelefont, akkor a nyomógomb és a mobiltelefon csörögni kezd (az alkalmazásban be kell állítani)
más samsung telefonokon keresztüli csatlakozásnak köszönhetően a Bluetooth hatótávolságon kívül is működik
ár és méret - nem lehet szemüvegre tenni; )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05