Oldal frissítése

Samsung Galaxy Note 10 ezüst színátmenet

4,8 29 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Note 10 ezüst színátmenet

A telefon funkciói

151 mm

Samsung Galaxy Note10

7,9 mm

Samsung Galaxy Note10

71,8 mm

Telefon tömege: 168 g

Képátló

6,3"

Képernyőátló

Operációs rendszer típusa

Android 9.0

Operációs rendszer

Az akkumulátor élettartama

3500 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

NANO SIM

SIM-kártya foglalat

Méretek

71,8 x 151 x 7,9 mm

Telefonéretek (szé×ma×mé)

Belső memória

256 GB

Belső memória

Kamera típusa

16 + 12 + 12 Mpx

Kamera

Kapcsolat

LTE

A leggyorsabb internet

SD kártya

Nincs

memóriakártya-foglalat

Súly

168 g

A telefon tömege

A teljesítmény és a dizájn tökéletes kombinációja

A Samsung Galaxy Note10 egy olyan okostelefon, amely biztosan lenyűgöz teljesítményével, stílusos karcsú külsejével, kifinomult funkcionalitásával és a lélegzetelállító IP68 védelmével. Csodálatos Dynamic AMOLED kijelzővel érkezik csökkentett kékfény-kibocsátással, így kíméli a szemeid a kedvenc tartalmaid megtekintésé közben.

Oszd meg az ötleteidet

Az ihletet sosem érdekli, hogy éppen hol vagy, amikor megérkezik. Éppen ezért a Galaxy Note10 praktikus lehetőséget nyújt a jegyzeteid rögzítésére. Pötyögj be bármilyen szöveget és az okostelefonod azonnal olyan digitális betűtípussá változtatja azt, amelyet egy szempillantás alatt átmásolhatsz vagy akár meg is oszthatsz. Így egyetlen érdekes gondolatod sem veszik el, jöhet az a buszmegállóban, a taxiban vagy egy partin.

Egy toll, amely történelmet ír

Már jól ismered az intelligens S Pen-t, amelyet a Galaxy Note10 készüléke most még magasabb szintre emel. Meghosszabbított akkumulátor élettartammal és új, kifinomult gesztusvezérlő funkciókkal érkezik, miközben megtartja a gomb használatának lehetőségét például a fényképek készítésére vagy előadások tartására Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Energia az egész napos szórakozáshoz

Kifinomult funkciók, stílusos megjelenés és tartósság, amire számíthatsz, ezeket egészíti ki a szintén prémium minőségű 3 500 mAh kapacitású akkumulátor. A feltöltés sebessége és az akkumulátor üzemideje egyszerűen hihetetlen. Többé már semmi sem állhat az okostelefonnal végzett munka vagy a szórakozás útjába.

Nagyszerű emlékek

Örökítsd meg a felejthetetlen pillanatokat hasonlóan felejthetetlen képekkel. A Galaxy Note10 ehhez több kamerát is kínál. Alkoss lenyűgöző panorámafotókat a 16 Mpx-es ultraszéles látószögű és a 12 Mpx-es széles látószögű kamerákkal. A harmadik,12 Mpx-es telefotó objektív gondoskodik a kényelmes optikai zoom-ról. Amiatt sem kell aggódnod, hogy mikor akarsz fényképezni. A változtatható blendeméretnek köszönhetően f/1,5rekeszértékkel tökéletesen megörökítheted a sötétebb jeleneteket is, de az f/2,4 rekeszértékkel még a legnagyobb fényben sem maradsz le a részletekről. Emellett rendelkezésedre áll egy különleges fotómód is az éjszakai képekhez. A kifogástalan portrékat pedig az előlapi 10 Mpx-es szelfikamera szolgáltatja

Lélegzetelállító videó

A számos praktikus képkészítési funkció mellett a Galaxy Note10 mobiltelefon forradalmasított videotechnológiát is kínál. Ezután ugyanis a lenyűgöző háttér-mosott, vagy más néven bokeh effektként ismert funkciót ezentúl a videófelvételeidre is alkalmazhatod. Azonban ez még nem minden, hiszen mostantól használhatod a Zoom-In mikrofont is. Hogy ez mit is jelent pontosan? Azáltal, hogy bizonyos tárgyakra fókuszálsza videófelvétel során, a mikrofon megváltoztatja a felvétel irányát, ezzel kiküszöböli a nemkívánatos zajokat és csak a lényegre koncentrál. Természetesen mindezt a csodálatos  4K UHD színekben és minőségben, illetve HDR10+ technológiával élvezheted a legjobb kontraszt érdekében.

Praktikus csatlakoztatás PC-hez

Habár a Samsung Galaxy Note10 okostelefon valóban a kényelmes munkavégzés széles tárházát biztosítja a lenyűgöző kijelzőjén, az sem jelent problémát, hogyha, egy nagyobb PC monitoron szeretnél inkább dolgozni. A Windows Link funkció lehetővé teszi a telefonod összes fotójának, üzeneteinek vagy értesítéseinek a szinkronizálását a számítógéppel. A képernyőtükrözés funkciónak köszönhetően nyomon követheted az okostelefonodat,miközben a számítógépen dolgozol. A Samsung Dex segítségével a telefonodat egy USB kábelen keresztül csatlakoztathatod a számítógéphez, így az íróasztalnál ülve, egérre, billentyűzetre és monitorra csatlakozva élvezheted az okostelefonod intelligens funkcióit.

Villámgyors alkalmazások

A Galaxy Note10 modellt még a legnagyobb gamerek is örömmel fogadják. A teljesen valósághű kép és a térbeli hangzáskombinációja az Infinity-O kijelző és a kifinomult Dolby Atmos hang technológia eredménye. Az igazán minőségi gamer teljesítményről a villámgyors processzor és az azt hűtő rendszer gondoskodik. A még gyorsabb működést a memóriába előre betöltött alkalmazások garantálják. Így a kedvenc játékaid egy szempillantásalatt elindulnak.

A kiemelkedő hangzás szerelmeseinek

Az Infinity-O kijelző már önmagában is lenyűgöző, azonban a háromdimenziós hangzással együtt igazi audiovizuális élményben lehet részed. Hallgasd akár a kedvenc dalaidat, esetleg a játékok vagy videók alatt futó háttérzenét, fejhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztül, mindig a legkiválóbb minőségre számíthatsz.

Számunkra a biztonságod az első

A Galaxy Note10 segítségével biztonságban tudhatod adataid az illetéktelenekkel szemben, a Samsung Knox többszintű kifinomult biztonsági platform védelmének hála. Emellett igénybe veheted a különleges titkosított mappákat is a meglehetősen érzékeny adataid számára. A készülék feloldása számos módon lehetséges - akár ujjlenyomat-olvasóval vagy arcfelismeréssel. Ez megkönnyíti a hozzáférést a saját adataidhoz,egyúttal pedig ellehetetleníti másoknak, hogy megtegyék ugyanezt.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,3"
Kijelző felbontása 2280 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Magasság 151 mm
Szélesség 71,8 mm
Mélység 7,9 mm
Súly 168 g
Szín Ezüst

Kijelző

Kijelző típusa AMOLED
Kijelző pixelsűrűség 401 PPI
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,1
Széles látószögű kamera felbontása 16 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,5
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Változtatható rekeszérték

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja
Processzor címke SAMSUNG
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,73 GHz (2 730 MHz)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 9.0 Pie
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Note10
Kód:  HSAMO0176b2
Termékszám:  SM-N970FZSDXEH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20