Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Galaxy Buds fekete

4,8 100 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Buds fekete

Galaxy Buds, fülhallgató a következő generációnak



Fantasztikus hangzással és funkciókkal

Az AKG és a Samsung technológiai szakértőinek együttműködéséből elsőosztályú eredmény született, amelyre a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató a tökéletes bizonyíték. A készülék kivételesen tiszta hangzást, ergonomikus formatervezést, érintésvezérlést, Bluetooth 5.0 technológiát és vezeték nélküli töltést kínál – például az új generációs Samsung Galaxy S10 okostelefon vezeték nélküli töltésmegosztásán keresztül. Mi mást várhatnál még egy modern fülhallgatótól?



Kompakt méretek. Maximális szórakozás

A kényelmes és kompakt formatervezés nem csak magánál a fülhallgatónál érzékelhető, hanem a csomagolásánál is. A praktikus töltőtok könnyedén elfér egy igazán kis méretű zsebben. Ha a Samsung Smart Buds-odat az okostelefonodhoz csatlakoztatod, akkor a háttérzajt csökkentő, beépített kettős mikrofontechnológiának köszönhetően egy praktikus handsfree készüléket kapsz.



Légy része a környezetednek

Ha valaki beszélni kezd hozzá vagy éppen jobban érdekel a zenéidnél az, ami körülötted történik, akkor sem kell azonnal kikapcsolnod a zenét vagy kivenned a fülhallgatót a füledből. Csak érintsd meg őket és tarts az ujjadat az érintőpadon. Ennek hatására a hangerő automatikusan addig csökken, amíg el nem veszed az ujjad, majd ismét visszaáll az eredeti hangerő. Vagy egyszerűen csak válts fókuszt, hogy jobban érzékelhesd a körülötted zajló eseményeket. Ám ha mégis kiveszed a füledből, a fülhallgató felismeri azt és megállítja a lejátszást, hogy semmiről se maradj le.



Az edzőteremtől a filmekig

A Samsung Galaxy Buds pehelykönnyű és hosszan tartó viselésre alkalmas anyagokból készült. Ennek köszönhetően a készülék nem csak a munkába tartó úton, hanem a mozgást igénylő tevékenységek esetében is a társaddá válik, amelynek során minden bizonnyal értékelni fogod a fülhallgató izzadság elleni védelmet. És míg az edzések alatt az okosórákkal történő párosításra van szükség, hazatérve a Bluetooth 5.0 segítségével egyszerűen csatlakoztathatod például a tabletedhez, amelyen mostantól kiváló minőségben nézheted a kasszasikereket.



Töltsd fel a telefonodat

A fülhallgató kompakt formatervezéssel rendelkezik és mikroakkumulátorral lett felszerelve, amelynek legnagyobb értékét a mérete adja. Egyetlen töltéssel a Samsung Galaxy Buds 6 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. Természetesen a készüléket vezeték nélkül is feltöltheted, például a Samsung Galaxy S10 okostelefonokon megtalálható töltésmegosztás funkción keresztül,


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Támogatott kodekek AAC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangerőszabályzás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Funkciók Zajkioltó

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 13 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 6 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 7 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Tokban

Tömeg

Tömeg 5,6 g
Kód:  SAAW0010a10
Termékszám:  SM-R170NZKAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15