Oldal frissítése

Vélemények: SALENTE L7

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SALENTE L7 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SALENTE L7 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SALENTE L7 megvásárlása után te is írsz értékelést.
SALENTE L7 - Robotporszívó
SALENTE L7
Szállításra kész > 5 db
148 790 Ft
Kosárba
Lucie, Křečkovflag
Értékelve: 2024. 02. 17., változat: SALENTE L7
Hitelesített vásárlás
Összességében nagyon elégedettek vagyunk, és nem számítottunk arra, hogy ilyen jól fog működni. Hónapok óta szinte minden nap üzemel. A finom por mennyisége a házban jelentősen csökkent.
ár-teljesítmény arány nagyszerű
még a nehezen hozzáférhető helyeken is jól eléri a készüléket
az alkalmazás intuitív
az alkalmazás nem működik az android egyes verzióin
időnként elveszíti a térképet(pl. amikor valaki véletlenül becsukja az ajtót) és újra le kell térképeznie a térképet
0 ×Jelentés
Tomáš, Nové Sedliceflag
Értékelve: 2023. 04. 14., változat: SALENTE L7
Hitelesített vásárlás
Már körülbelül egy hónapja használjuk a robotporszívót. Hároméves fia megnehezíti a dolgát. Jól porszívózik és remekül felmos, a vizet a tartályokból a szivattyún keresztül nyomja, közepes vízszintnél felmossuk (a legmagasabb szintnél a padló már elég nedves). Üvölt az Y-trajektóriában. Alkalmanként átlépi a küszöböt 2,5 cm-ig, egyébként gondjai vannak. Az alkalmazásban sok mindent be lehet állítani. Kár, hogy a zónák száma max. 10 (tisztítási zónák + korlátozott zónák). Nagyon strukturált lakásunk van. Ha a fiam békén hagyja őt takarítani, nem téved el, és mindig megtalálja az állomást.
Akkumulátor
Víztartály
Az alkalmazás több felhasználóval is megosztható
Teljesítmény
Csak 10 zóna az alkalmazásban
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05