Oldal frissítése

Vélemények: Salente Combo 4in1 rozsdamentes acél tartály

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Salente Combo 4in1 rozsdamentes acél tartály témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Salente Combo 4in1 rozsdamentes acél tartály termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Salente Combo 4in1 rozsdamentes acél tartály megvásárlása után te is írsz értékelést.
Salente Combo 4in1 rozsdamentes acél tartály - Többfunkciós porszívó
Salente Combo 4in1 rozsdamentes acél tartály
Raktáron > 5 db
73 290 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: Salente Combo 4in1 rozsdamentes acél tartály
Hitelesített vásárlás
A porszívó porszívózik, ez talán a legfontosabb dolog, és a teljesítménynek köszönhetően jól porszívózik, DE. a lakásfelszerelés alatti porszívózásnál, ahol a tartozékon lévő csukló hasznos lenne, hogy kényelmesen csúsztassa alá a porszívót, van egy csukló, amely nem teljesíti teljes mértékben a funkciót. A kétrészes rozsdamentes acélcső túl könnyen szétszedi magát a porszívózás során, így néha csak szétesik, és újra össze kell szerelni. Ráadásul a kényelmes vákuumozáshoz szükséges fogantyú elsősorban a foltozásra szolgál, így annak érdekében, hogy ne legyen mindenhol víztömlő, jobb, ha nélküle vákuumozunk. Egy kefét is értékelnék, a kefés tartozékban, hogy kemény padlót is tisztíthassak, amire tervezték, mert az oldat önmagában nem tisztítja jól a padlót. Valószínűleg a valamivel drágább Karcher-t kellett volna választanom.
teljesítmény
tömeg
vákuumfúvóka csatlakozó
Önállóan levehető rögzítés
nem megfelelő fogantyú
nem tisztítja nagyon jól a kemény padlót
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15