Oldal frissítése

Vélemények: Sage SJE530 Cold Plus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sage SJE530 Cold Plus témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sage SJE530 Cold Plus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sage SJE530 Cold Plus megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sage SJE530 Cold Plus - Gyümölcscentrifuga
Sage SJE530 Cold Plus
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
81 490 Ft
Kosárba
Lucie, Okříškyflag
Értékelve: 2024. 04. 25., változat: Sage SJE530 Cold Plus
Hitelesített vásárlás
Azt kell mondanom, hogy a gyümölcscentrifuga felülmúlta az elvárásaimat. Volt már egy centrifugális gépem, de egy olcsóbb változat és egy másik márka, amelyhez kicsit több nyers erő kellett, amikor átnyomta a gyümölcsöket és a zöldségeket, de nem volt teljesen megfelelő. Aztán kipróbáltam egy drágább csigát, de az sok pépet hagyott a lében. De ez itt. az egy teljesen más kategória. Tökéletes kivitelezés és igazán nagyszerű hozam. Szinte száraz hulladékot hagy maga után, és igazán nagy mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget képes levet préselni. Csak minimális nyomásra van szükség az áttoláshoz. A formatervezés is nagyon szép, és a műanyag alkatrészek valóban betonból készültek, és biztosan sokáig tartanak. Nem próbáltam olyan zöldségeket, amelyek kissé elszíneződhetnek a tárolóedényekben, mint például a cékla, a sárgarépa vagy a kurkuma. De gondolom, ha azonnal kimosod, akkor is elszíneződnek. Számomra ár/teljesítmény nagyszerű! Ajánljuk.
NAGYSZERŰ KIVITELEZÉS
NEM OLCSÓ MŰANYAG, DE TÉNYLEG EGY BETEL GÉP
NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNY
NAGY EREDMÉNY
MAJDNEM SZÁRAZ HULLADÉK
TÖKÉLETESEN TISZTA LÉ A FINOM SZITÁNAK KÖSZÖNHETŐEN
IGAZÁN NAGY TARTÁLY A HULLADÉKNAK ÉS A GYÜMÖLCSLEVEKNEK
HA HASZNÁLAT UTÁN AZONNAL ELMOSOGATJA, A TISZTÍTÁS NAGYON EGYSZERŰ, CSAK ÖBLÍTSE LE ÉS VEGYE LE A SZŰRŐT A MELLÉKELT KEFÉVEL (A SZŰRŐ OLYAN FINOM, HOGY SZINTE SEMMILYEN SZENNYEZŐDÉS NEM TAPAD RÁ ÖBLÍTÉSKOR).
A GARANCIA MEGHOSSZABBÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGE KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓ HONLAPJÁN
NEHÉZ TERVEZÉS
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10