Oldal frissítése

Vélemények: SAGE SES500BSS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAGE SES500BSS témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAGE SES500BSS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAGE SES500BSS megvásárlása után te is írsz értékelést.
SAGE SES500BSS - Karos kávéfőző
SAGE SES500BSS
Szállításra kész 2 db
164 490 Ft
Kosárba
Jan, Praha 8 - Libeňflag
Értékelve: 2023. 07. 09., változat: SAGE SES500BSS
Hitelesített vásárlás
jegyzet: bár úgy néz ki, nem tölti be a tetejére helyezett poharakat.
funkcionálisan és ízlésesen szuper kávéfőző
a csepegtető tálca alatt folyik
alacsony súly és szélesség = a csomag kezelésénél meg kell fogni a csomagot
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Lukáš, Pardubiceflag
Értékelve: 2022. 03. 21., változat: SAGE SES500BSS
Hitelesített vásárlás
Szeretném felhívni a figyelmet a prés alatt folyó víz problémájára, minden más szubjektív benyomás, de emiatt vissza kellett küldenem a kávéfőzőt - minden elkészítésekor még 1 ml víz sem került a csepptálcába. kávé, minden azonnal befolyik a kávégép alá, mielőtt észrevettem volna, tönkretette a szekrényt, amelyre a kávéfőzőt helyezték). Külföldi fórumokon is keresgéltem és a probléma egy szerkezeti hiba, ahol a csepptálca nem ül úgy, hogy a vízlefolyó fölötte legyen és ezért folyamatosan folyik minden a prés alatt. Emiatt a kávégép használhatatlan, és mert több tucat ilyen véleményt találtam (pl itt az alza.cz-n), gyártási hibáról van szó, és őszintén szólva nem értem, hogy ezt a terméket miért gyártja még mindig a Sage, és miért nem vonták ki a gyártásból, nekik tudniuk kell a hibáról.
kis méretek
egyszerű működés
a csepptálca szerkezeti hibás, víz folyik a kávéfőző alatt
Talán mert kicsi, a kar behelyezése folyamatosan mozgatja az egész prést
A tej felverése nem működik automatikusan jól
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 01. 27., változat: SAGE SES500BSS
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Elegedett vagyok a termekkel. Egyelore csak a dupla falu filterrel sikerult finom kavet fozni, a simahoz ki kell kiserletezni az orlesi beallitast amihez nem art egy komolyabb orlo. Konzisztensen, a kozepszerunel jobb kavet csinal, keves maceraval.
- automata tejhabosito
- jart hozza tejhabosito kancso
- a gozolo hasznalat utan ontisztit
- kis helyet foglal
- tudja amit kell, a tobbi mar az orlon mulik
- nem konnyu a szurot a portafilterbol kiszedni, viszont erdemes mert marad kave a portafilter aljaban
0 ×Jelentés
Jindřich, Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2019. 11. 21., változat: SAGE SES500BSS
Hitelesített vásárlás
kicsi, könnyen használható
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárlóflag
Értékelve: 2019. 08. 15., változat: SAGE SES500BSS
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Valamivel több, mint egy hónapja vásároltam meg a terméket. Ebből az egy hónapból már lassan 3 hete szervízben van: a tejhabosító nem működik, csak forró tej a végeredmény, a "tejhab" hőfokát se lehet állítani, ill. túl forrón készíti az egyébként jó ízű kávét. Az alza weboldalán is értékeltem a terméket, de ott 3 nap elteltével se töltötték fel a kritikus kommentemet.
Remek kávét csinál. Jól néz ki. Tetszik a vízszűrő is.
A kávé túl forró, a tejhabosító nem működik, csak forró tej a végeredmény. Ha manuálisan használom a tejhabosítót akkor először víz jön gőz helyett, ami kicsit zavaró, ha kreatívkodni akarok.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2019. 07. 12., változat: SAGE SES500BSS
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Ötletes, drága kicsi készülék. Selejtes alkatrészek, fura összeszerelés.
Jó tejhabosítója van, amivel lattéhoz megfelelő tejhab készíthető.
Korrekt kávét főz, sokkal jobb minőségben mint amire a thermoblokkos gépek képesek, mintha tényleg működne benne a PID, noha csak egy hőfokon képes kávét főzni.
Saját költségen fel lehet tuningolni szimplafalú szűrőkkel, hogy valódi eszpresszót főzhessünk vele. A hazai szerviz segít a beszerzésben.
Sajnos ez a darab nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, rosszul állt a gőzcsöve, nem a csepptálcán lévő nyílásra, a levegőpumpája zörgött, mintha csapágyas lenne a motor. Visszaküldtem, félve attól, hogy tovább romlik, élve az elállási joggal, és vásároltam egy másikat - aminek még jobban zörög a levegőpumpája és a gőzcsöve ugyanúgy áll...
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10