Oldal frissítése

Vélemények: SAGE Espresso SES878BSS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAGE Espresso SES878BSS témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAGE Espresso SES878BSS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAGE Espresso SES878BSS megvásárlása után te is írsz értékelést.
SAGE Espresso SES878BSS - Karos kávéfőző
SAGE Espresso SES878BSS
Szállításra kész > 5 db
305 990 Ft
Kosárba
Tomáš, Praha - Radotínflag
Értékelve: 2023. 01. 03., változat: SAGE SES878BTR
Hitelesített vásárlás
A mokkáról váltottam erre a kávéfőzőre, mint az elsőre. Technikailag valószínűleg nincs miért panaszkodni - bármit beállíthatsz. Rengeteg információ és trükk található a reddit-en vagy a youtube-on, ennek a kávéfőzőnek hatalmas előnye az elterjedtsége, és így a különböző hibaelhárítás az egész interneten. A végén azonban valószínűleg még mindig többnyire pocsék ízű kávét fogsz kapni, de ez minden kávéfőzőnél így van, ha csak most kezded :) Néhány dolognál azért megállnék A csomagban találsz csészéket a karhoz, némelyik rohadt nehéz kiszedni, de például egy evőkéssel ki lehet őket üregesíteni. Borotva is benne van, nem igazán értem, hogy hogyan kellene működnie, nem használom, jobb, ha veszek valami rendes forgalmazót. Én csak a Razorral szedem le időnként a muffint a karról :) Daráló - az interneten olvasható, hogy a kávéfőzés során mindig jó ötlet egy jó minőségű darálót választani. Biztos vagyok benne, hogy ki lehet találni egy jobb kombót egy extra kávéfőzőből és egy különálló, fokozatmentes őrlőből, ez egy kicsit drágább lesz a végén, de sokan dicsérik a végén. Ha hozzám hasonlóan most kezded, a jobb őrlő a kávé minél több egyformán őrölt részét jelenti, a különböző durvaságok problémákat okozhatnak az ízben. Bár boldog vagyok, de ez idővel változhat :) Ami viszont egy kicsit zavar, hogy sehol sincs leírás a daráló belsejének és az oldalbeállításnak a beállítására szolgáló rendszerről. A youtube-on találsz egy videót, amely egy empirikusan származtatott táblázatot mutat. Mielőtt megvettem volna, megfontoltam, hogy hiányolnám-e a barométert, elvégre az elején hasznos gyorsabban tudni, és megpróbálni megérteni, mi a baj. Körülbelül két hónap elteltével azt mondhatom, hogy nincs rá szükség. A kávé íze (keserű, savanyú, sós, édes) megmondja, hogy merre kell továbblépni. Még egy utolsó dolog - gyakorlatilag szükséges néhány felszerelést vásárolni ahhoz, hogy a kávéfőzés örömeit élvezhessük, ne pedig a bánatát. Az én szemszögemből nézve, a legfontosabbak/az, ami a legnagyobb különbséget fogja jelenteni: 1. tölcsér (portafilter tartozék -> a kávé nem hullik szét őrlés közben); 2. WDT; 3. gyors mérleg 0,1 g pontossággal; 4. korongszűrés; 5. elosztó és egy jobb tamper. Sok más dolog is jól jön, de végül ezzel az öttel haladtam a legtöbbet. Ennek a berendezésnek az ára nagyon egyéni, néhány százról vagy akár alacsonyabb ezres nagyságrendről is indulhat. Akárhogy is, véleményem szerint nem lehet rosszul járni ezzel a kávéfőzővel. De az elején türelmesnek kell lenned, és hajlandónak kell lenned arra, hogy elkötelezd magad mellette, hogy követni tudd a kávé ízét, és a megfelelő irányba haladj. Egészségünkre a koffeinre; )
tisztességes ár teljesítmény
a fekete szín nagyon elegáns
kétfalú és egyfalú csészékkel szállítva
elég sok mindent beállíthatsz benne
a kijelző könnyen leolvasható
a csiszolási beállítási lehetőség ésszerűen fokozatos
a gép beüzemelésének és működésének sebessége (mennyi ideig tart a kávévíz elkészítése) nagyszerű.
a kávéfőzőgép elterjedése a világon -> rengeteg útmutató az interneten
stopperóra -> mutató, ha minden a terv szerint halad
a mellékelt tampon számomra használhatatlannak tűnik, hiányzik belőle néhány milliméter ahhoz, hogy az egész portafilter csészét lefedje.
gyakorlatilag több száz és több ezer korona közötti nagyságrendű kiegészítő felszerelést kell vásárolni.
nincs barométer (de a keletkező kávé íze egy nyomravezető)
a daráló belseje közötti arány a tetején és az oldalán sehol sincs leírva (a youtube-on csak egy empirikus levezetés található).
ha ez az első kávéfőződ, az első hónapban átkozni fogod magad, hogy mi a fenét vettél: )
előnyösebb frissen pörkölt kávét vásárolni. és valószínűleg többet fogsz vásárolni belőle, mint korábban: )
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Roman, Banská Bystrica 11flag
Értékelve: 2020. 12. 29., változat: SAGE SES878BTR
Hitelesített vásárlás
kiváló minőség/ár arány
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Ondřej, Trutnovflag
Értékelve: 2019. 09. 03., változat: SAGE Espresso SES878BSS
Hitelesített vásárlás
Kis
Fém alváz
Minden olyan funkcióval rendelkezik, amit egy kávéfőzőtől elvárhat.
Az őrlés, a hőmérséklet és az előfőzés jól szabályozható a kiváló kávéízért.
A cseh kézikönyvből hiányoznak az egyéni főzési idő beállítására vonatkozó utasítások.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15