Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Vélemények: SAGE Espresso SES878BSS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAGE Espresso SES878BSS témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAGE Espresso SES878BSS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAGE Espresso SES878BSS megvásárlása után te is írsz értékelést.
SAGE Espresso SES878BSS - Kávéfőző
SAGE Espresso SES878BSS
Nem elérhető
4,8
12 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Még betanulás alatt vagyunk. : ) Nem mindenkinek ajánlott a gép. Aki egy gombnyomásra szeretne kávét készíteni, annak nem ajánlom.
Teljesen testre szabható. Az örlő finom beállításokat tesz lehetővé. Az őrlemény konzisztens. Az előfőzés és főzés ideje, hőmérséklete állítható és van külön manuális mód is. Sok hasznos tartozék jár hozzá. A gőzkar nyílás tisztító nagyon praktikus.
Még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet megelőzni, hogy a gőzkar lekapcsoláskor egy olyan gőzlöketet nyomjon a tejhabba, ami tönkreteszi az állagát. Próbáltam a kart a jug aljára nyomni amikor elzárom a gőzt, de nem segített az sem. Az örlő hangjától a szomszédok nem lesznek boldogok. A vízszűrő kb 5000 forint bele, de "csak" 3 havonta kell cserelni. Mondjuk ez gondolom vízkeménység függő.
Nagyon finom habos kávét főz a gép, ehhez természetesen a minőségi kávé is fontos. Az őrlés finomságával kell egy picit játszani, ez kévétól függően más és más lehet.
Könnyen kezelhető, kompakt és nagyon finom kávét főz. Aki szereti a jó kávét, az értékelni fogja.
Más kávéfőzőből már nem ízlik annyira a kávé, mint korábban ízlett: )
Nagyon szép és jó gép. De meg kell tanulni a használatát.
Végre olyan kávét ihatok, amit eddig csak a kávézókban
P-DC1-WEB5