Oldal frissítése

Vélemények: Sage BES920BTR Black Truffle

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sage BES920BTR Black Truffle témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sage BES920BTR Black Truffle termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sage BES920BTR Black Truffle megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sage BES920BTR Black Truffle - Karos kávéfőző
Sage BES920BTR Black Truffle
Szállításra kész 3 db
402 990 Ft
Kosárba
Vásárló, Kněžiceflag
Értékelve: 2022. 11. 28., változat: Sage BES920BTR Black Truffle
Hitelesített vásárlás
kérem, vegye figyelembe, hogy összehasonlítom a tapasztalataimat több más géppel, mind kézi (nem automata kávéfőző), mind őrölt kávéhoz (nincs beépített őrlő); Sage kávédarálóval párosítom, a lehető legjobb őrlési szint és minőség érdekében (sok darálót teszteltem korábban is). Az egyetlen félig összehasonlítható gépem korábban a Catler kettős kazán volt; nagyszerű kávét készített (bár nem volt testreszabható), de szivárgott, mint a pokol, és 3 helyettesítés után feladtam. a nem összehasonlítható gépek a Zelmer és a Krups Opio voltak, mindkettő 100EUR árkategórián belül, mindkettő csak duplafalú, 48-49mm-es, nyomás alatti kosárral. A kezdeti beállításhoz el kell olvasni a kézikönyvet, és be kell hangolni az eszpresszót - James Hoffmann videói nagyon hasznosak, de még a kézikönyv is nyújt némi betekintést. Nagyon jól megépített, semmi sem tűnik olcsónak vagy ingatagnak, eddig semmi sem szivárog vagy nyikorog. A kávé kiváló, a gőzölés csak néhány másodpercig tart. Mindent beállíthat, és még a bekapcsolást is ütemezheti: ) végül, de nem utolsósorban - NE RENDELJ az ALZABOX-ba: D azt állítja, hogy megteheti, de valójában nem, és aztán 2 hétig tart, amíg az alza megtalálja a csomagot, és más szolgáltatáson keresztül kézbesíti (az én esetemben GLS/DHL).
kiváló beállítási tartomány (pre-infúzió, főzési hőmérséklet, idő, mennyiség; gőzhőmérséklet, automatikus indítás, hangszint, kijelző fényereje)
kis kijelző (szeretem a kis kijelzőket), nincsenek animációk
kiváló főzési minőség
teljesen kiváló gőzölési élmény; sokkal csendesebb, mint bármely más gépem volt, csendesebb, mint a legtöbb barista gép
tartozékok - dupla falú kosarak, szimpla falú kosarak, gőzölő bögre, tampon, vízszűrő, vízkeménység-ellenőrző csík.
nagyon szép kivitelben (fekete változat), nem foltos, könnyen tisztítható. nagyon szépen illeszkedő elemek, összességében kellemes élmény (tisztítással és karbantartással)
a vízszint elöl látható, a víz felülről ömlik (csapóajtó: D) vagy hátulról (ha eltávolítjuk a tartályt).
akciósan vásároltam, így az ár nem fájt annyira: )
Csendes főzés és gőzölés: O
58 mm-es kosár
az elején kézi vezérléssel kell dolgoznia, a beállítások el vannak rejtve: D
a cseh kézikönyv nem elég az indításhoz - olvassa el az angol kézikönyvet, amely elmagyarázza, hogyan kell ellenőrizni és beállítani a vízkeménységet, stb.
ne használjon borotvapengét: ) utálatosság
valamivel hangosabb bemelegítés, mint más gépek, időnként úgy hangzik, mint egy vízforraló, csendesebb, mint egy vízforraló: )
nincs fenék nélküli portafilter a készletben
a kis kosarak V alakúak, nehéz az eszpresszóra hangolni, különösen akkor, ha rendszeresen váltasz egy kosárról dupla kosárra (a dupla normál alakú).
néhány percig tart a felmelegedés (a Catler dupla kazánnak sokkal kevesebb időre volt szüksége, a Krups Opio-nak nem volt szüksége időre).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20