Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: Sage BCG820BTR Black Truffle

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sage BCG820BTR Black Truffle témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sage BCG820BTR Black Truffle termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sage BCG820BTR Black Truffle megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sage BCG820BTR Black Truffle - Kávédaráló
Sage BCG820BTR Black Truffle
Szállításra kész > 5 db
84 990 Ft
Kosárba
Vilém, Kosmonosyflag
Értékelve: 2023. 10. 31., változat: Sage BCG820BTR Black Truffle
Hitelesített vásárlás
Elsősorban eszpresszóhoz használják a Gaggia Classic Pro-val kombinálva. A pénzért kétségtelenül nagyon tisztességes daráló otthoni használatra. Vannak azonban olyan választások, amelyeket ez a daráló már nem darál, mert vagy elkezd akadozni, vagy a lépcsőrendszer kihagy egy "köztes lépést" az ideális lövéshez. Határozottan jó választás kezdésnek, különösen, ha az árat 5k körül tudod elkapni. Nagyobb költségvetés esetén például egyenesen mennék. az Eureka Mignonhoz, amely az eszpresszó tekintetében is sokkal nagyobb rugalmasságot kínál.
Egyszerűen kezelhető
Az eszpresszótól a szűrőkig
Gyors karbantartás
Az eszpresszóválasztékkal gyorsan korlátokba ütközhet (különösen a világosabb pörkölésű babok esetében).
A hatótávolságot a lépcsőfokok korlátozzák, így néha pontosan két lépcsőfok között kell lennie az ideális lövéshez.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Kateřina, Klecanyflag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: SAGE BCG820
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó minőségű kávédaráló, amely több éves használat után is problémamentesen működik. Az egyes alkatrészek könnyű tisztítása.
Nagy őrlési durvasági tartomány
Kiváló, minőségi design
Lehetőség az italok számának beállítására
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Luděk, Obřístvíflag
Értékelve: 2018. 02. 17., változat: SAGE BCG820
Hitelesített vásárlás
Egy nagyon tisztességes automata daráló. A készlet tartalmaz egy profi kartartót is! Ez is egy kis méret az apró Delongi karos tartóhoz.
semmi
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05