Oldal frissítése

Vélemények: Sage BCG600BTR Black Truf SAG

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sage BCG600BTR Black Truf SAG témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sage BCG600BTR Black Truf SAG termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sage BCG600BTR Black Truf SAG megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sage BCG600BTR Black Truf SAG - Kávédaráló
Sage BCG600BTR Black Truf SAG
Szállításra kész > 5 db
65 190 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 05. 08., változat: Sage BCG600BTR Black Truf SAG
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Alza.cz nagyon hasznos! A termék hibájának leírása: A spirális-kúpos mechanizmus szabványos, azaz. Semmi baj. A daráló tápegysége fütyülésig zúg! amikor a szobában csend van, akkor is hallani lehet! A termék ára körülbelül 5000CZK. Hogyan tud a gyártó (fa. Sage) az árszintjén ez a termék tömeggyártásban, hogy lehetővé tegye, hogy engedje "ki" a kimeneti ellenőrzés ezt a tervezési hiba - Veszteség! Ez a gyártási hibára mutató link nem az első a Heureka.cz oldalon! 2 kávédarálót teszteltünk, mindkettő azonos hibával! Mindenképpen vonja felelősségre a gyártót!
A kávédaráló tápegysége csipog!
0 ×Jelentés
Andrej, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 12. 02., változat: Sage BCG600BTR Black Truf SAG
Hitelesített vásárlás
Csendes
kis
következetesen őröl pl. eszpresszóhoz
második helyezés a CoffeeBlog.co.uk (https://coffeeblog.co.uk/best-budget-electric-burr-coffee-grinders-in-the-uk/)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05