Oldal frissítése

Vélemények: SAGE BCG600 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAGE BCG600 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAGE BCG600 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAGE BCG600 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
SAGE BCG600 fekete - Kávédaráló
SAGE BCG600 fekete
Megszűnt
Tomáš, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 06. 26., változat: Sage BCG600
Hitelesített vásárlás
Király cucc. Ajánlani tudom.
Nagyszerű őrlés
Különböző csiszolási beállítások
Az őrölt kávé kiömlik a kávéfőző karjából, így rendetlenség van a közvetlen közelében.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 01. 11., változat: Sage BCG600
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Easy to use
Good cost benefit and size for an electric coffee grinder
A bit messy with coffee grounds and not very consistent with the amount of grounds dispensed
0 ×Jelentés
Adam, Bratislava - Ružinovflag
Értékelve: 2021. 12. 27., változat: Sage BCG600
Hitelesített vásárlás
Eredetileg egy DeLonghi KG521 darálóm volt. De elkezdtem kísérletezni az eszpresszó nem nyomószűrőn keresztül történő elkészítésével, amire a szóban forgó őrlő nem alkalmas (nem őrli elég finomra). A legolcsóbb választás a Sage Dose Control Pro volt. Az őrlési vastagság a kávétartály körüli nagy gyűrűn kívül közvetlenül a belső őrlő külső pengéjén is állítható, így összesen 60x10 = 600 beállítási lehetőség van. Ami valószínűleg túl sok, de valaki talán hasznosnak találja. Az ilyen finom beállításokat csak akkor fogja igazán értékelni, ha nem nyomószűrőn keresztül készít eszpresszót. Csak a kávét kell megváltoztatni, és ez a beállítási tartomány az én esetemben 4-től 13-ig terjed (60-ból, változatlan őrlőpengével). Ez tényleg nagyszerű és változatos. De ami még rosszabb, az az adagolás. Az időzítő itt másodpercenként működik. És ez túl nagy különbség. Ha adagolnia kell pl. 14,5 g kávé, tehát világos pörkölésű kávéval, amit a 13-as fokozaton őrlök, körülbelül 18 g-ot kapok. De sötét pörkölésű kávéval, 4-es őrlési beállítással körülbelül 13 g-ot kapok. És mindezt ugyanabban az őrlési időben. Ha egy másodperccel módosítom az időt, akkor 2-3 grammal kevesebbet őrlök. több kávét. Tehát a pontos adagoláshoz használhatatlan (egy tartályban őrlöm, majd mérlegelem). A beépített tálra pedig nem lehet súlyt helyezni, mert az lekerekített, és még mindig van pereme a peremén. Ennek a kijelzővel ellátott darálónak a magasabb tartománya 0,1s fokozattal rendelkezik, ami megoldja a problémát (csak az árkülönbség kb. 100 €, miközben ugyanolyan típusú darálóról és késekről van szó). Egyébként az őrlés nagyon egyenletes, és nincs problémám a kávé kinyerésével, illetve. csatornák kialakulása vagy a szita eltömődése. Nem használok darálót az eszpresszón kívül más kávéfajtákhoz, így nem tudom megítélni, pl. csepegtetéshez vagy frenchpresshez. Hasznos, hogy a kávét teli tálcával is ki lehet cserélni. Figyelembe kell venni, hogy a daráló pengéi körül még mindig van elég bab körülbelül egy kávéhoz. Ami nem tetszik a darálóban, az a műanyag kivitelezés és a magas hang, amikor bedugják a konnektorba (a darálóban nincs kapcsoló, így az egyetlen megoldás egy kapcsolóval ellátott adapter a konnektorhoz). Összességében azonban nagyon pozitívan értékelem a darálót, mert az előnyei messze felülmúlják a hátrányait. Remélem, legalább néhány évig kitart: -)
Ár/teljesítmény arány
Nagyszámú csiszolási vastagsági beállítás
Eszpresszó készítésére alkalmas
Csendes futás
Kávétálca kávécserével
Szoros fedél a tálcán
A daráló mérete
2 méretű kartartó
Nagyon egyenletes őrlés perzselődés nélkül
Egyéb, esetleg nem használt tartozékok
Olcsó műanyag anyagok
Állandó magas frekvenciájú hang hálózatba kapcsolva
Túl nagy a különbség az adagok között, ha az adagolási időt 1 s-mal változtatjuk.
Kicsit instabil karos tartó, túl nagy távolságban a kávékivezetéstől
A kivehető tál/tálca furcsa alakú, peremmel ellátott, és nem lehet súlyt helyezni rá.
A kávétálca cseréjekor mindig marad 10-15 g eredeti kávé a daráló körül.
Pontos mennyiségű kávé őrlésénél (pl. eszpresszóhoz) 1-3 g kávé marad az őrlő és a kiöntő között.
0 ×Jelentés
Marek, Praha 2flag
Értékelve: 2020. 11. 24., változat: Sage BCG600
Hitelesített vásárlás
Egy csomó beállítás
A kávétálca intelligens méretű
Szép design
Mele minőség
A kar műanyag tartója olyan "véres", mint egy fórum.
Összességében nagyon plasztikus benyomás.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10