Oldal frissítése

Vélemények: Sage BCG600

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sage BCG600 témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sage BCG600 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sage BCG600 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sage BCG600 - Kávédaráló
Sage BCG600
Szállításra kész > 5 db
64 790 Ft
Kosárba
Tomáš, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 06. 26., változat: Sage BCG600
Hitelesített vásárlás
Király cucc. Ajánlani tudom.
Nagyszerű őrlés
Különböző csiszolási beállítások
Az őrölt kávé kiömlik a kávéfőző karjából, így rendetlenség van a közvetlen közelében.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 01. 11., változat: Sage BCG600
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Easy to use
Good cost benefit and size for an electric coffee grinder
A bit messy with coffee grounds and not very consistent with the amount of grounds dispensed
0 ×Jelentés
Adam, Bratislava - Ružinovflag
Értékelve: 2021. 12. 27., változat: Sage BCG600
Hitelesített vásárlás
Eredetileg egy DeLonghi KG521 darálóm volt. De elkezdtem kísérletezni az eszpresszó nem nyomószűrőn keresztül történő elkészítésével, amire a szóban forgó őrlő nem alkalmas (nem őrli elég finomra). A legolcsóbb választás a Sage Dose Control Pro volt. Az őrlési vastagság a kávétartály körüli nagy gyűrűn kívül közvetlenül a belső őrlő külső pengéjén is állítható, így összesen 60x10 = 600 beállítási lehetőség van. Ami valószínűleg túl sok, de valaki talán hasznosnak találja. Az ilyen finom beállításokat csak akkor fogja igazán értékelni, ha nem nyomószűrőn keresztül készít eszpresszót. Csak a kávét kell megváltoztatni, és ez a beállítási tartomány az én esetemben 4-től 13-ig terjed (60-ból, változatlan őrlőpengével). Ez tényleg nagyszerű és változatos. De ami még rosszabb, az az adagolás. Az időzítő itt másodpercenként működik. És ez túl nagy különbség. Ha adagolnia kell pl. 14,5 g kávé, tehát világos pörkölésű kávéval, amit a 13-as fokozaton őrlök, körülbelül 18 g-ot kapok. De sötét pörkölésű kávéval, 4-es őrlési beállítással körülbelül 13 g-ot kapok. És mindezt ugyanabban az őrlési időben. Ha egy másodperccel módosítom az időt, akkor 2-3 grammal kevesebbet őrlök. több kávét. Tehát a pontos adagoláshoz használhatatlan (egy tartályban őrlöm, majd mérlegelem). A beépített tálra pedig nem lehet súlyt helyezni, mert az lekerekített, és még mindig van pereme a peremén. Ennek a kijelzővel ellátott darálónak a magasabb tartománya 0,1s fokozattal rendelkezik, ami megoldja a problémát (csak az árkülönbség kb. 100 €, miközben ugyanolyan típusú darálóról és késekről van szó). Egyébként az őrlés nagyon egyenletes, és nincs problémám a kávé kinyerésével, illetve. csatornák kialakulása vagy a szita eltömődése. Nem használok darálót az eszpresszón kívül más kávéfajtákhoz, így nem tudom megítélni, pl. csepegtetéshez vagy frenchpresshez. Hasznos, hogy a kávét teli tálcával is ki lehet cserélni. Figyelembe kell venni, hogy a daráló pengéi körül még mindig van elég bab körülbelül egy kávéhoz. Ami nem tetszik a darálóban, az a műanyag kivitelezés és a magas hang, amikor bedugják a konnektorba (a darálóban nincs kapcsoló, így az egyetlen megoldás egy kapcsolóval ellátott adapter a konnektorhoz). Összességében azonban nagyon pozitívan értékelem a darálót, mert az előnyei messze felülmúlják a hátrányait. Remélem, legalább néhány évig kitart: -)
Ár/teljesítmény arány
Nagyszámú csiszolási vastagsági beállítás
Eszpresszó készítésére alkalmas
Csendes futás
Kávétálca kávécserével
Szoros fedél a tálcán
A daráló mérete
2 méretű kartartó
Nagyon egyenletes őrlés perzselődés nélkül
Egyéb, esetleg nem használt tartozékok
Olcsó műanyag anyagok
Állandó magas frekvenciájú hang hálózatba kapcsolva
Túl nagy a különbség az adagok között, ha az adagolási időt 1 s-mal változtatjuk.
Kicsit instabil karos tartó, túl nagy távolságban a kávékivezetéstől
A kivehető tál/tálca furcsa alakú, peremmel ellátott, és nem lehet súlyt helyezni rá.
A kávétálca cseréjekor mindig marad 10-15 g eredeti kávé a daráló körül.
Pontos mennyiségű kávé őrlésénél (pl. eszpresszóhoz) 1-3 g kávé marad az őrlő és a kiöntő között.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Marek, Praha 2flag
Értékelve: 2020. 11. 24., változat: Sage BCG600
Hitelesített vásárlás
Egy csomó beállítás
A kávétálca intelligens méretű
Szép design
Mele minőség
A kar műanyag tartója olyan "véres", mint egy fórum.
Összességében nagyon plasztikus benyomás.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05