Oldal frissítése

Vélemények: SAFE. by PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAFE. by PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAFE. by PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAFE. by PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
SAFE. by PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia - Üvegfólia
SAFE. by PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 30., változat: SAFE. by PanzerGlass Apple iPhone 15 Pro üvegfólia
Hitelesített vásárlás
A leírt negatívumok ellenére valószínűleg ez az egyetlen elfogadható üveg az iPhone 15 Pro számára az Alza jelenlegi PanzerGlass kínálatából, és ha sikerül jól beragasztani, akkor lehet
Az üveg zökkenőmentesen illeszkedik a borítóhoz (Spigen Liquid Crystal Clear)
Az üveg nem csökkenti a kijelző fényes területét (ahogyan az Alza fekete szélű PanzerGlass-ról szóló véleményeiben olvasható).
Minden szempontból minőségi üvegnek kell lennie (feltételezem, hogy 3 korábbi hosszú távú tapasztalatok alapján ezekkel a poharakkal kapcsolatban).
Az üveg megegyezik az iPhone 15 Pro kijelző megvilágított részével, de mindkét oldalon hiányzik körülbelül fél mm, így a kijelző megvilágított része egy kicsit átfedésben van.
A mindkét oldalon hiányzó kb. fél mm miatt rendkívül nagy kihívás az üveget úgy beragasztani, hogy a kijelző világító részének legalább egy darabja ne legyen szabadon az egyik oldalon, vagy legalábbis ne legyen színtorzulás az üveg szélén. Ha valakinek sikerül az üveget pontosan beragasztani, az az ember az, és ebből kellene megélnie: D
Telepítési keret hiánya
Ára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15