Oldal frissítése

Vélemények: Rubik's Connected

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rubik's Connected témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rubik's Connected termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rubik's Connected megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rubik's Connected - Logikai játék
Rubik's Connected
Pillanatnyilag nem elérhető
Karel, Praha 7flag
Értékelve: 2022. 10. 24., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
Azért vettem az Alza-n kedvezményesen, mert az előző tulajdonosoknak problémájuk volt a párosítással. A kocka azonnal működött nálam. Megtanultam, hogyan kell hajtogatni, és most próbálok fejlődni, új technikákat találni és gyorsabbá válni. A mágneseknek és a kockák formájának köszönhetően a kocka gyors és pontos forgást tesz lehetővé. szemben a régi klasszikus kockákkal. Az alkalmazás tanácsolt, de őszintén szólva nem egy teljesen hangolt alkalmazás. Ha módosítanák, leporolnák a dizájnt, megfelelő UX-et csinálnának, sokkal boldogabb lennék. Én azonban élvezem, és nagyon örülök, hogy van egy új időtöltésem.
nagyszerűvé válik
az alkalmazás megtanítja, hogyan kell kockát építeni
szórakoztató versenyezni másokkal a világ minden tájáról az alkalmazással
Mindig magammal viszem, nagyon szórakoztató.
az alkalmazás meglehetősen vázszerű és elavult.
időről időre kalibrálni kell a kockát, mert a pk nem tudja, hogyan forog, és néhányszor már vesztettem.
0 ×Jelentés
David, Pečkyflag
Értékelve: 2022. 01. 30., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
Pontosan ugyanaz a problémám volt, mint amit itt írnak, amikor a 3. kockát akartam igényelni, találtam itt egy áttekintést a 14.1.2022-es utasításokkal. Kipróbáltam, és a kocka működik. Az eljárás nem intuitív, és eddig sehol sem találtam. Sokat segítene, ha a gyártó ezt az eljárást a kézikönyvbe, vagy ha nem, akkor legalább a kereskedőhöz adná. Ellenkező esetben a panaszok megismétlődnek.
Amikor működik, jól kapcsolódik az alkalmazáshoz, és jól forog vele együtt.
A kocka alvó üzemmódban van, és nincsenek utasítások arra vonatkozóan, hogyan lehet felébreszteni. Kapcsolatba kell lépni a gyártóval, ahogyan azt a véleményező is tette.
0 ×Jelentés
Ondřej, Prahaflag
Értékelve: 2022. 01. 29., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
Már 3 alkalommal panaszkodtam, hogy a kocka nem tölthető vagy párosítható. Mindig kaptam egy új darabot, amivel ugyanez volt a probléma. Nem értem 🤔
3x törött
0 ×Jelentés
Vydavatelství Propolis, s.r.o., Čelákoviceflag
Értékelve: 2022. 01. 26., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
A kocka nem töltődik. Az első darabot meghirdettük, sajnos a második sem tud tölteni. A töltési LED nem világít. Még akkor sem történt semmi, amikor a gyártó utasításai szerint visszaállítottam a kockát. Sajnos az árához képest tényleg szar. Nincs más választásom, mint ismét panaszkodni. Ha a kocka harmadszorra sem működik, visszakérem a pénzemet. Ráadásul ez egy karácsonyi ajándék a fiamnak, szóval nem éppen ideális. Nagy csalódás volt számomra.
Nem tudom, a kocka még nem működött.
nem fog csatlakozni
nem töltődik fel
Ár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20