Oldal frissítése

Vélemények: Rowenta TN2307F0 Nomad Mosaic

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rowenta TN2307F0 Nomad Mosaic témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rowenta TN2307F0 Nomad Mosaic termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rowenta TN2307F0 Nomad Mosaic megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rowenta TN2307F0 Nomad Mosaic - Trimmelő
Rowenta TN2307F0 Nomad Mosaic
Megszűnt
Vásárló, Egerflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Rowenta TN2307F0 Nomad Mosaic
Hitelesített vásárlás
Akkumulátoros, de hálózatról is működik. Nem kedvelem, amelyik csak beépített akkumulátorról működik, mert a lemerült akkumulátor cserbenhagy, a tönkrement akkumulátor miatt meg esetleg eldobhatom a készüléket. Csendes és precízen vág. A vágófej kipattintható, de ennek nincs jelentősége, enélkül is tisztítható, a vágófej alá meg nem jut be szőr. Ha a fésűt leveszem, akkor szükségből a szakáll melleti arcfelület borotválására is megteszi. Növelte a bizalmamat, hogy olvashattam róla legalább néhány vásárlói véleményt.
Számomra a tisztán hálózati működés is elegendő lenne.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15