Oldal frissítése

Vélemények: Rowenta RR9675WH X-PLORER S240 AI Animal 8000PA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rowenta RR9675WH X-PLORER S240 AI Animal 8000PA témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rowenta RR9675WH X-PLORER S240 AI Animal 8000PA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rowenta RR9675WH X-PLORER S240 AI Animal 8000PA megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rowenta RR9675WH X-PLORER S240 AI Animal 8000PA - Robotporszívó
Rowenta RR9675WH X-PLORER S240 AI Animal 8000PA
Raktáron 4 db
288 590 Ft
279 990 Ft
Kosárba
Tomáš, Praha 4 - Záběhliceflag
Értékelve: 2024. 06. 20., változat: Rowenta RR9695WH X-Plorer S240+ AI Animal & Allergy
Hitelesített vásárlás
A porszívó viszonylag jól össze van szerelve. Sok minden elég intuitív, vizuálisan jól néz ki, az egész szerkezet elég masszív. Nagyon jól porszívózik, magassága és formája miatt nagyon sok helyre bejut. Az AI technológia is jó. Az alkalmazásban jól látom, hogy a robot felismerte például a folyosón lévő cipőket, és elkerüli azokat. Nem töri az akadályokat, nagyon óvatos. A szkenner nagyon helyesen szkennelte az egész lakást, és az alkalmazás szobákra osztotta őket. Hátránya, hogy ha felmosórongy van rajta, általában nem tud bemenni a szőnyeges szobákba. A nedves felmosó megakadályozza, hogy a porszívó jól mozduljon, emiatt gyakran megakad például az asztalon, és segítség nélkül nem lehet kibontani. Ezért gyakran át kell gondolni, hogy mely helyiségeket porszívózza fel, és ennek megfelelően készítse elő. Sajnos az egész nagyon jól megépített porszívót elrontja egy teljesen iszonyatos mobilalkalmazás. Minden alkalommal, amikor bekapcsolom, értesítést kapok, hogy a vákuumot frissíteni kell. Nincs lehetőségem arra, hogy ne frissítsem. A frissítés néhány percig 0%-on áll, majd értesítést kapok, hogy nem sikerült. Csak ezután dönthetek úgy, hogy később megpróbálom a frissítést. Ez teljesen tönkretesz minden felhasználói élményt. Minden alkalommal, amikor akarok valamit az alkalmazásban, néhány perces frissítésen kell keresztülmennem, amelyek soha nem fejeződnek be. Bármilyen kérés gyakran hosszú időt vesz igénybe. Például a szoba dekorációja gyakran több percet takarít meg. Az alkalmazás valóban katasztrofális, de ha olyan módokat készítünk, amelyek szerint a robot adott pillanatban felporszívózza magát, akkor nem is kell sokat hozzányúlni az alkalmazáshoz. Ez egy lehetőség, de valószínűleg nem várnám el egy porszívón közel 21 000-ért. A porszívót tudom ajánlani, de a Rowento AI porszívónál a funkcionális alkalmazás a könnyebbik része. ) Ezt a problémát Rowenta támogatással próbálom megoldani, válaszuk után igyekszem frissíteni az ismertetőt.
0 ×Jelentés
datafence.biz s.r.o., Praha 10 - Strašniceflag
Értékelve: 2024. 06. 17., változat: Rowenta RR9675WH X-PLORER S240 AI Animal 8000PA
Hitelesített vásárlás
7 perc után akadt el először, amikor olyan akadályba ütközött, amit még a tökéletes irányítási szenzoraival sem érzékelt. A második alkalommal kb. 10 perc múlva elakadt. Nincs változás a 60-as modellhez képest. Reméljük visszamegy.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10