Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Vélemények: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser témával kapcsolatban? Nálunk 54 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser - Robotporszívó
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Szállításra kész > 5 db
199 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
Jól működőik,szuper gép
A wifi jelet elveszti
0 ×Jelentés
Martin, BRNOflag
Értékelve: 2024. 03. 20., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Eddig annyira jó Eddig rövid ideig voltam vele
0 ×Jelentés
Kryštof, Praha 1flag
Értékelve: 2024. 03. 06., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
Egymás után többször is porszívózza a lakást, és Ön választhatja ki a felhasznált teljesítményt.
Szép a kialakítása, és egyáltalán nem ütközik a szembe.
Ezért az árért, azt hiszem, ez egy jó eszköz.
Az automatikus ürítéssel ellátott töltőállomás nagyon praktikus
Párosítás Alexával
Sajnos az alkalmazás nem olyan híres, rossz a szobák felosztásában.
Nem olyan okos, mint amilyenre számítottam, és a székek közé szorul, eléggé nekimegy a dolgoknak, ami a bútorokkal rendben van, de egy lábakon álló edény a padlóra veri.
A térkép rejtélyes módon nem frissül automatikusan, és vannak olyan helyek, amelyeket ok nélkül kihagy, amikor frissíteni akartam a térképet, törlődött, és újra át kellett mennem az egészet, be kellett szkennelnem, majd újra fel kell osztani a szobákat, ami rossz.
0 ×Jelentés
Michal, Brnoflag
Értékelve: 2024. 01. 28., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
Egy ideig csak egy szobát használtam a lakásban, teljesen problémamentesen. Az ajtó problémát jelent - a robot akadálynak tekinti, és nem elég intelligens ahhoz, hogy képes legyen elmozdítani és alatta porszívózni - kár érte. A legjobb, ha félig nyitva hagyja őket, hogy a porszívó porszívózhasson mögöttük, de a szomszédos szobába is át tudjon menni. A probléma a lakás többi részének átvizsgálása volt. Az első próbálkozásnál a robot úgy döntött, hogy kihagy egy szobát, és így annak csak egy részét jelölte ki szobának, amiből nagyon nehéz volt kihozni az alkalmazást, mert ekkor a robot csak a szobának azt a részét porszívózta ki (a képernyőképen látható). Be kellett zárnom oda, hogy beolvassam, de még mindig vannak helyek, amelyeket elkerüli. Az alkalmazás nem tudta helyesen felosztani a szobákat, és a kézi felosztáskor folyamatosan hibákat adott ki. Körülbelül 50 különböző (az alkalmazás által javasolt) felosztás és összeköttetés után sikerült (majdnem az összes) szobát a valóságnak megfelelően felosztanom. Talán egyszerűbb lett volna letörölni a térképet, és újra lefuttatni, de nem akartam erre várni, amikor a lakás nagy részét már kiporszívóztam. Eddig csak egyszer próbáltam felmosni. Desztillált vizet és Woldoclean speciális robottisztítót használtam, és nem romlott el egyből, úgyhogy van némi remény, hogy teszek még egy próbát. De ez nem könnyű, a tartályba kell tölteni, és a felmosás után azonnal ki kell üríteni (különben a maradék víz valószínűleg kiszivárogna). Ezután a tartályt meg kell szárítani, így a porszívó nem tölthető fel. Már a kézi felmosás is kevesebb munkát jelent, és az eredmény is jobb. A porszívón található felmosórongy alapvetően egy nedves rongy, amelyet a porszívó mögött húznak. A szoba szélei mentén egyáltalán nem töröl. Érdekes módon a porszívó néha eltéved, amikor visszatér az állomásra, és valamiféle keresési módba kapcsol, ahol felváltva váltogatja a véletlenszerű helyben forgást és az egyenes haladást, amíg nem talál egy akadályt. Néhány ismétlés után visszatér a szoba szélén. Érdekes nézni, ez is látható a képernyőképen hazafelé. Összességében azonban boldog vagyok, megszoktam a hibákat, és képes vagyok együtt élni velük, talán idővel egy frissítéssel megoldódnak.
nagyon jól porszívózza (vagy inkább söpri) az úszó padlót és a csempéket
A VSLAM navigáció jól működik - a székeket és a lábakat is nagyon jól kezeli.
Francia márka, számos szolgáltatással és javítási garanciával
a porszívó valószínűleg még mindig kap frissítéseket, 11/2023 óta volt egy frissítés, és ez már nem a legújabb modell.
a porszívózás csendes
a kézi áthelyezés után tájékozódni tud
elakadás esetén (a porszívó nem tud mozogni), a porszívó értesítést kap és hangjelzést ad, így könnyen megtalálhatja azt
az alkalmazás jól kezeli az ideiglenes akadályokat, mint például a dobozokat, székeket - a térképre rajzolódnak, és eltávolításukkor törlődnek a térképről.
a működés egyszerű, valójában könnyű kiválasztani az automatikus tisztítást, nincs szükség kezdeti beállításra
töltőérintkezők a víz-/portartályon - a porszívót nem lehet feltölteni, ha az szárad
az alkalmazás sok nyelvtani hibát tartalmaz, és nem túl világos.
a térképen szereplő helyiségek gyakran nem oszthatók fel
az állomás 1 méteres körzetében nem lehet tiltott zónát vagy virtuális falat létrehozni.
az állomásnak elöl 1 m, oldalt pedig 50 cm helyet kell biztosítani mindkét oldalon.
a gyártó megtiltja a mosószer használatát a felmosás során
az állomás nagyon zajos a porszívó kiszívásakor, és ezt a feladatot semmiképpen sem lehet elhalasztani, minden nagyobb porszívózás után ez történik.
A LiDAR-nak van egy kis problémája az átlátszó műanyag dobozokkal (nem érzékeli őket).
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 01. 26., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
Ez nagyszerű. Ne várjunk csodákat egy robotizált seprőtől. Kicsit műszaki beállítottságúnak kell lenned, és bele kell ásnod magad a beállításokba. 9 hónap alatt csak kétszer szakadt meg a kapcsolat a wifiről. A térképet el lehet menteni, és ha törlik, a mentett térkép újra aktiválható. A törléssel is megbirkózik. Mivel ez egy akkumulátoros készülék, soha nem helyettesítheti teljesen a konnektoros készüléket vagy a hagyományos porszívó fúvókáját, amelyet bárhová magával vihet. Ezért kell őt gyakrabban kiengedni (esetemben minden nap az előszobában és hetente 3-szor +- az egész lakásban). Állítsa be a maximális szívást és a közepes törlési nedvességet. Hétfőtől szerdáig egy tankot fog kitörölni. Hangolja fel azokat a helyeket, ahol elakad. Különösen a ruhaszárító jelent problémát. A hosszú szőr a keféken bosszantó, de logikus, hogy összegubancolódik. Ezeket hetente el kell távolítani, valamint a szűrőt ki kell porszívózni és ideális esetben desztillált vízzel feltölteni. Egyébként nincs nagyobb karbantartás, és 7 hónap után kidobtam a zsákot a bázisról. Jó ötlet tartalék tartozékokat vásárolni, hogy azonnal cserélhetőek legyenek (különösen a törlőkendők és az alatta lévő tányér). A nagyobb törmeléket egyébként is mindig magának kell eltávolítania. De ez a segédprogram rengeteg munkát takarít meg. Tehát meddig fog még tartani.
Megfelelően működik.
A környezet feltérképezése és navigálása
nem beszélek
a tépőzár a törlőkendő rögzítéséhez leválik a felmosópárnáról, de valahogy még mindig tartja.
rosszabb elektromos érintkezők a töltéshez (néha lekapcsolódik, amikor elsétálok mellette)
0 ×Jelentés
Otto, Křivsoudovflag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
Eddig teljesen elégedett vagyok, és nincs miért panaszkodnom. Talán idővel előkerül valami más is.
Csendes
Végrehajtó
néha elakad valahol, de ez megoldható egy holt zónával az alkalmazásban.
egyszerre porszívózza ki az egész házat
egyértelmű alkalmazás és cseh nyelven
0 ×Jelentés
Zdeněk, Doksyflag
Értékelve: 2024. 01. 12., változat: Rowenta RR8599 X-Plorer S75s+ Animal & Allergy 365 4v1 Laser Auto Empty
Hitelesített vásárlás
Az előző Concept home CONCEPT VR3520-hoz képest a kitartás kevesebb mint a fele. Egyébként ugyanaz a termék, még az alkalmazás is pontosan ugyanaz, ami kezdettől fogva hülyeség volt, és havonta többször törlik a térképet. Csak Cinan változtatta meg a színeket. Szerencsére a Concept még a garancia lejárta előtt elment. Ugyanazért a pénzért ez a termék sajnos rosszabb, mint az előző. Sajnos, visszamegy
Elég csendes
Jól porszívózik
Az akkumulátor élettartama a fele annak, amit az utasítások írnak. Egy feltöltéssel 60 m2-t tud porszívózni a bidével együtt. Nekem nem megfelelő, még két töltés sem tisztít meg egy nap alatt.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 02. 19.
Helló, köszönöm az értékelését. Sajnálattal halljuk a termékkel kapcsolatos tapasztalatait. Az akkumulátornak ECO üzemmódban legalább 100 m2 -ig kell kitartania, még akkor is, ha van egy darab szőnyeg a lakásban. Ha a porszívót a legnagyobb teljesítményre kapcsolja, akkor az akkumulátor élettartama rövidebb lehet. Az intelligens robotok legtöbb gyártója az univerzális Tuya Smart alkalmazást használja, és a gyártók saját igényeikhez igazítják azt. A térképek eltűnése már megoldódott, ez egy hiba volt az alkalmazás frissítésekor.
Vojtěch, Praha 8flag
Értékelve: 2024. 01. 11., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
Panaszok, egyébként az árteljesítménnyel kapcsolatos elégedettséggel kapcsolatos panaszok
viszonylag csendes
elegáns és szép design
Elégedett vagyok a teljesítménnyel, egy oldalsó kefe elegendő
cseh nyelvű alkalmazások
kevesebb, mint két hét után a vízpumpa leállt.
Csak szűrt vizet teszek a porszívóba.
alkalmazások és a térképezés gyenge átlag, láttam már jobbat a versenytársaknál
reklamációk és visszaküldések
0 ×Jelentés
Jiří, Holešovflag
Értékelve: 2023. 12. 28., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
A porszívó megfelelt az elvárásoknak, mindent elintéz, amit kell.
Csendes
intuitív alkalmazások
0 ×Jelentés
Alena, Hlubočky 1flag
Értékelve: 2023. 12. 19., változat: Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Hitelesített vásárlás
nagyszerű ár/érték arány
egyelőre nincs
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10