Oldal frissítése

Vélemények: Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal - Robotporszívó
Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal
Megszűnt
Dávid, Senecflag
Értékelve: 2021. 12. 28., változat: Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal
Hitelesített vásárlás
Kicsomagoltuk a dobozból, mindent csatlakoztattunk, telepítettük az alkalmazást, szinkronizáltuk a porszívóval. Eddig a pontig minden működött. Lefuttattunk egy letapogatást a házról, hogy elkészítsük a térképet. Elindult, és 20 másodperc múlva hibaüzenetet adott. Nincs más dolgunk vele, mint újraindítani. Újraindítás után mindig készen áll, de nem számít, mit kezdek (porszívózás, térkép...) csak 180 fokot fordul és hiba. Nem tudom, hogy mi az, de valami nyilvánvalóan a potento gyártásából származik. Köszönöm, rowent soha többé
Örültem karácsonykor, amikor a feleségem megnézte a dobozt.
Ez nem
Azt mondja, hogy hiba van, a háromszög villog, de nincs esélye kideríteni, mi a hiba.
Körülbelül 25 másodpercig működött, de azóta nem működik.
0 ×Jelentés
Dominika, Lipováflag
Értékelve: 2021. 12. 24., változat: Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal
Hitelesített vásárlás
Mivel van otthon egy négylábú szerzetünk, olyan porszívót kerestünk, amelyik elbánik a macskaszőrrel, és megtaláltuk. Porszívózik, mosogat, így teljesíti a célját.
Csendes futás
Töltési sebesség
Porszívózás és mosás egyszerre
Ár
Nincs
0 ×Jelentés
Erik, Zvolenská Slatinaflag
Értékelve: 2021. 11. 21., változat: Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal
Hitelesített vásárlás
Ár
Teljesítmény
A feltérképezése
Kicsit kényelmetlenül érint az a tény, hogy többé-kevésbé minden töltőállomás világos. Így a robot hajlamos eltolni azt. A Serie 80-ban nincs ezzel probléma, de az előző szériáknál előfordult.
0 ×Jelentés
Lucie, Praha 5 - Zličínflag
Értékelve: 2021. 11. 18., változat: Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal
Hitelesített vásárlás
Próbáltam objektív lenni a kiválasztásnál és a vélemények olvasásánál, és amikor az emberek azt mondták, hogy az alkalmazás nem működik, nem párosodik stb. - nem tudtam mit kezdeni. De aztán egy barátunk ajánlotta nekünk ezt a porszívót, nekik is van otthon, és jól működik. Nos, úgy tűnik, ő azon szerencsés kevesek közé tartozott, akiknél ez valahogy működik. x óra után sikertelenül próbáltuk újra csatlakoztatni az alkalmazást a porszívóhoz. Már második napja próbálkozom, és kezdem elveszíteni a türelmemet. Az alkalmazás mindig hibát dob, hogy a kapcsolat meghiúsult, és akár később próbálja meg, akár újraindítja a robotot. Nos, semmi sem segített. Rengeteg robot létezik alkalmazás nélkül, és vannak olcsóbb lehetőségek is. Ezért az árért némi precizitást és nem ilyen hibát vártam volna eleve, ezért visszavisszük a terméket, és keresünk egy másik, remélhetőleg jobb terméket és gyártót.
Számtalan próbálkozás után a mobilalkalmazás egyáltalán nem csatlakozott a robothoz, más típusú telefonokkal is próbálkoztunk.
Sajnos ezúttal minden negatív véleménynek igaza volt - ezen az áron nem ajánlom.
0 ×Jelentés
Marek, Miloviceflag
Értékelve: 2021. 05. 05., változat: Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal
Hitelesített vásárlás
Csendes, a magasabb szőnyegekre (2 cm) is könnyedén feljut, és a magasabb bolyhos szőnyegeket is könnyedén felporszívózza. Egy hét napi használat után a padló olyan tiszta, mint valaha.
Elegendő portartály.
Nem ütközik, néha csak enyhén megkopogtatja, irreális csapdákból pörög ki.
Szép design
Mop = csak tiszta víz. A felmosáshoz nem hasonlítható. Nem azért vettem a robotot, hogy a felmosórongyot használjam.
Nem lehetséges egy másik tér további feltérképezése. Másrészt a robot térkép nélkül is boldogul.
0 ×Jelentés
mobilComm Ltd, organizační složka, Brnoflag
Értékelve: 2021. 04. 11., változat: Rowenta RR7755WH X-PLORER Serie 80 Animal
Hitelesített vásárlás
Sebesség
Könnyen beállítható korlátozott zóna
Minden cseh nyelven
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20