Oldal frissítése

Vélemények: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care - Álló porszívó
Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Megszűnt
Filip, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
Elég nehéz
0 ×Jelentés
Vásárló, Mosonszentmiklósflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
Tökéletes választás.
Az akkumulátort eddig még nem sikerült lemeríteni. - Lehet keveset használtam ?
A hagyományos porszívó után, a takarítás rabszolgájából, a takarítás főnökének érezheted magad.
A súlya talán egy kicsit nehéz, de férfiemberek Előnyben !!
0 ×Jelentés
Kateřina, Praha 4 - Braníkflag
Értékelve: 2021. 12. 12., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
Ez a porszívó sajnos nagyot csalódott bennünk. A második használat után már nem működött. A szőnyegről leszívott hajszálak fennakadtak a forgó görgőtárcsán, a tárcsa megakadt, és a görgő leállt. A szőrszálakat nem lehet teljesen eltávolítani a rossz hozzáférhetőség és a nagyon kis hely miatt, ahol a szőrszálak összegubancolódtak. Kétszer húsz perc csipesszel végzett trükkös munka után sikerült működésre bírnunk a porszívót. Amikor harmadszorra is leállt, elmentünk, hogy reklamáljuk. Feltételezzük, hogy a hiba a porszívó kialakításában rejlik - elvégre gyakori, hogy szőr kerül a szőnyegre, és a porszívónak képesnek kell lennie megbirkózni vele.
Kábelek hiánya
Tisztességes teljesítmény
3 fokozatból választható teljesítmény
Viszonylag gyors töltés
Könnyű kezelhetőség
A bútorok alá illeszkedő záró rúd
A forgó görgőnek van egy nagy tervezési hibája - a tárcsára szőr kerül, amit nem lehet eltávolítani, elakad a tárcsa és a porszívó leáll!
Nehezebb a kézben (de nem drámaian)
Kisebb tartály a por és a szennyeződés számára - gyakori ürítésre van szükség
0 ×Jelentés
Martin, Praha 10 Vrsoviceflag
Értékelve: 2021. 11. 09., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
2 hónapja vettem ezt a porszívót, első alkalommal kipróbáltam és a műanyag, ahol a szög van, azonnal eltört. Elküldtem az ALZA-nak, és kaptam egy újat. De az új porszívó valahogy még olcsóbb műanyagból készült. Az éjszaka folyamán teljesen kicseréltem, majd megpróbáltam BOOST üzemmódban porszívózni a szőnyeget, a specifikáció szerint körülbelül 10 percig kellene tartania, de ez csak 30 másodpercig tart, majd teljesen lemerül. Újra elvittem az ALZA-hoz, odaadták a szerviznek, és 30 nap után azt mondták, hogy semmi baj nincs vele. Elvettem és újra megpróbáltam. Azt mondták, hogy nem javítottak rajta semmit, de valamiért most BOOST módban 6 percig tart, ami nem olyan jó, mint amilyennek lennie kellene, de oké. Aztán megpróbáltam porszívózni, a szűrő ok nélkül leesett a porszívóról, és a port a földre szórta. Még egy videót is készítettem a hibával. Visszaküldtem az ALZA-nak, 10 nap után visszaküldték a készüléket, és azt mondták, hogy NEM TALÁLTAK HIBÁT, nem tesznek semmit. Visszavettem. MOST tényleg nem tudom, mit kezdjek vele. Legutóbb pénzt követeltem vissza, vagy más márkára váltottam. Ez a márka borzalmas, vagy talán balszerencsém van. Szégyellje magát ALZA, én voltam a hűséges vásárlója, nem így kell bánni az ügyfelekkel. Mindenesetre ezt a terméket egyáltalán nem ajánlom.
Azt hiszem, ez egy porszívó erős motorral.
Rengeteg további tisztító alkatrésszel rendelkezik
Alacsony minőségű műanyag
A futási idő nem a leírtaknak megfelelően
A fő kefe túl nehéz a vákuumnak, hogy megtartsa azt
0 ×Jelentés
Viliam, Viničné pri Pezinkuflag
Értékelve: 2020. 11. 24., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
Sokáig kerestem egy olyan porszívót, amely legalább 30-40 percig működik elemmel, és elegendő teljesítménye van a porszívózáshoz (ideális esetben egy normál elektromos porszívó helyettesítésére). Ezután vannak állataink (macska, kutya, nyúl), amelyek a lakásban mozognak, ezért olyan porszívót kerestem, amely a szőnyegen, a kanapékon és a székeken lévő szőröket is felszívja. És le akartam cserélni az elektronikus porszívót is, amellyel az autó belsejét porszívózom. Az elvárások tehát magasak voltak.
Sokáig kerestem egy olyan porszívót, amely legalább 30-40 percig működik elemmel, és elegendő teljesítménye van a porszívózáshoz (ideális esetben egy normál háztartási elektromos porszívó helyettesítésére).
Ezután vannak állataink (macska, kutya, nyúl), amelyek a lakásban mozognak, ezért olyan porszívót kerestem, amely a szőnyegen, a kanapékon és a székeken lévő szőröket is felszívja.
És le akartam cserélni az elektromos porszívót is, amellyel az autó belsejét porszívózom. Az elvárások tehát magasak voltak.
Hosszas keresgélés és a vélemények és értékelések elolvasása után találtam meg ezt a Rowentát. Igen, az ára nem a legalacsonyabb, de a piacon lévő más termékekhez képest teljesen versenyképes.
A legdrágább modellhez képest a Dyson V11 Absolute Extra Pro feleannyiba kerül, hasonló paramétereket biztosít + extra tartozékok + felmosási lehetőség, amit a Dyson V11 nem biztosít.
Maga a porszívó teste kissé futurisztikus, de mivel a motor is benne van, jól kiegyensúlyozott és jól fekszik a kézben. Meg kell szokni a súlyát. A padló porszívózásakor nem nagyon érezni, de amikor az autót porszívózza, egy idő után a kezében érzi.
A tartozék könnyen felhelyezhető, és elég laposnak is tűnik. Az egyetlen aggodalmam az, hogy a csövek mennyi ideig tartanak, mivel a porszívózás során megterhelőek. Ugyanez a probléma az elektromos porszívókkal is - egy idő után a csöveket ki kell cserélni.
Megnéztem a csere szűrők árát is - 8 és 10 EUR között. A csere fél év múlva várható. az évnek. Mivel a porszívó zsák nélküli, a zsákok költségei megszűnnek. A hulladékgyűjtő edény mérete 0,8 l - átlátszó, könnyen üríthető és mosható.
A normál porszívózáshoz használható Eco üzemmódban a porszívó körülbelül 60 percig bírja (a megadott 70-ig nem jutottam el) - ez az üzemmód még egy elektromos porszívóhoz képest is rendkívül csendes, Boost üzemmódban a kitartás harmadára csökken, Turbo üzemmódban pedig valahol 10-12 perc körül van. Töltési idő körülbelül 3 óra. A porszívón van egy akkumulátor töltöttségjelző, a töltés után a töltés lekapcsolódik.
A hatékonyságot növeli a 2 elektromos kefe - még a szőnyegek porszívózása sem okoz gondot. Ha azonban az egész lakásban szőnyegek vannak - valószínűleg nem fog porszívózni egy töltéssel. Ha parkettája van - határozottan igen.
Ez a porszívó az eladás végétől számított 10 év javítási garancia alá esik, ami szintén rendben van, mivel valószínű, hogy sokáig tudjuk majd használni (persze 5 év után előreláthatólag cserélni fogom az akkumulátort és esetleg a csöveket).
Jelenleg, 2020 végéig a Rowenta egy 64 euró értékű ingyenes felmosófejet is küld, ami egy újabb plusz.
Összességében pozitívan meglepett a fejlődés, ami az Acu porszívók között történik, 3-5 évvel ezelőtt a teljesítményük minimális volt, inkább morzsák és por felszívására voltak alkalmasak. Jelenleg a hatékonyságuk elegendő a parketta/folyópadló és a szőnyegek otthoni porszívózásához.
Mi több, a Rowenta a felmosás lehetőségét is kínálja - így egyszerre porszívózhat és felmoshat, jelentős időt takarítva meg a heti takarítás során.
A porszívó súlya - a nagy akkumulátor miatt a súlya is nagyobb - normál porszívózásnál nem jelent problémát.
Az egyes alkatrészek összekapcsolása - a hajtókarokon keresztül + a műanyag használata - egy kicsit aggódom, hogy a csövek meddig tartanak ki.
0 ×Jelentés
František Kučera, Pardubice 2flag
Értékelve: 2020. 11. 19., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
Rugalmasság, akusztikus kialakítás
Semmi
0 ×Jelentés
Dobroslav, Brno 15flag
Értékelve: 2020. 10. 30., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
Jó szívóteljesítmény
0 ×Jelentés
Dagmar, Hevlínflag
Értékelve: 2020. 09. 15., változat: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Hitelesített vásárlás
Jó szívóteljesítmény ECO üzemmódban is
A hulladékgyűjtő tartály egyszerű karbantartása
A kézi porszívó elhelyezése miatt más súlyeloszláshoz kell hozzászoknia.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20