Oldal frissítése

Vélemények: Rowenta GZ3038WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum&Mop Allergy+

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rowenta GZ3038WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum&Mop Allergy+ témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rowenta GZ3038WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum&Mop Allergy+ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rowenta GZ3038WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum&Mop Allergy+ megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rowenta GZ3038WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum&Mop Allergy+ - Álló porszívó
Rowenta GZ3038WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum&Mop Allergy+
Szállításra kész > 5 db
94 990 Ft
Kosárba
Romana, Praha 5 - Košířeflag
Értékelve: 2023. 05. 15., változat: Rowenta GZ3038WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum&Mop Allergy+
Hitelesített vásárlás
A törlés lehetne jobb, van egy rés a mopok közötti területen, de a pénzért megfelel a minőségnek.
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 4 - Braníkflag
Értékelve: 2023. 01. 06., változat: Rowenta GZ3039WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum & Mop Allergy+
Hitelesített vásárlás
Nem rossz termék a "négyzet" fenntartására, de nem alkalmas valamilyen mélytisztításra. A porszívózás és a törlés egyaránt jól működik, de nem olyan jól, mint egy önálló porszívó vagy egy gőzmop (vagy egy mop és vödör). Határozottan ajánlom, ha naponta meg kell tisztítania a nappaliban a fő utakat a háziállatok miatt, vagy mert hozzáfér a kerthez, de a sarkokat és a részleteket egy másik géppel vagy kézzel kell befejezni egy nagyobb tisztításhoz. A kialakítás jó, könnyen összeszerelhető, a tartály nélküli rendszer könnyen tisztítható, talán csak a víz fogy el viszonylag gyakran, és újra kell tölteni. Az akkumulátor elegendő, és az egész lakást végigkúszik rajtam.
a funkciók jó kombinációja
különböző felmosó kerekek
nagyon könnyen használható
nem elég mozgékony
0 ×Jelentés
Andrej, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: Rowenta GZ3039WO X-Combo 3in1 Cordless Vacuum & Mop Allergy+
Hitelesített vásárlás
A porszívó jó minőségű, ahogy az ennél a márkánál és ezért a pénzért elvárható. Én magam is a kevesebb funkció, de igazán jól és praktikusan való működés híve vagyok, ezért vettem meg. Meglepett azonban, hogy 3in1-kategóriába sorolják, anélkül, hogy kézi porszívót is tartalmazna. Ezenkívül csak felmosással használható, tehát szőnyegek vagy szőnyegszőnyegek porszívózására nem használható. Ezek a nagy hátrányok számomra, amelyeket vásárlás előtt figyelembe kell venni. Személy szerint ezért az árért én legalább egy extra kézi porszívót szívesen fogadnék.
Minőségi porszívó, amely kétségtelenül időt takarít meg a kemény padlók felmosásakor.
Tényleg csendes ebben a porszívókategóriában
Nem használható másra, csak kemény padlóra, még szőnyegre sem.
Nem értem a 3in1 kategorizálását, a porszívónak nincs kézi porszívó része.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15