Oldal frissítése

Vélemények: Rowenta CV1803F0 Express Style

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rowenta CV1803F0 Express Style témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rowenta CV1803F0 Express Style termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rowenta CV1803F0 Express Style megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rowenta CV1803F0 Express Style - Hajszárító
Rowenta CV1803F0 Express Style
Raktáron 4 db
5 990 Ft
Kosárba
Vásárló, Telkiflag
Értékelve: 2023. 01. 31., változat: Rowenta CV1803F0 Express Style
Hitelesített vásárlás
Az első kipróbálás alkalmával rögtön éreztem, hogy nekem ez nem tetszik, nem marad rajta a szűkítő, nagyon könnyen kilazul, a fogása nem volt jó, csúszós a felülete. Inkább visszavittem és másikat vettem.
Jól néz ki
Jól hőfok
Nagyon csúszós a markolat
A szűkítő alig rögzíthető, nagyon kis elfordulás esetén is azonnal leesik, elêg, ha csak kicsit ferdén teszem le a készüléket
Nagyon merev a kábele, mindenbe beleakadt
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05