Oldal frissítése

Vélemények: ROMET Rambler R6.2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ROMET Rambler R6.2 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ROMET Rambler R6.2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ROMET Rambler R6.2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
ROMET Rambler R6.2 - Mountain bike
ROMET Rambler R6.2
Megszűnt
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 28., változat: ROMET Rambler R6.2, mérete M/17"
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
Ára
0 ×Jelentés
Dagmar, Havířov-Šumbarkflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: ROMET Rambler R6.2, mérete M/17"
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Fentebb már mindent leírtam.
Ár és keret színe
A kerékpár állapota kicsomagolás után: két lyuk a nyeregben, karcos első villa, a hátsó féktárcsa csavarja nincs meghúzva, különböző kisebb hibák a festés alatt, amelyek a gyártás során keletkeztek, első fékkábel a villában, a csavarok egy része nincs eléggé meghúzva, kemény markolatok, hiányzik a cseh útmutató. Egyesíti a lengyel precizitást és a cseh rendérzéket. Ezt ellensúlyozza a szállítással együtt 7422 forintos ár. Másoknak azt ajánlom, hogy fizessenek többet, és látogassanak el a Decathlonba.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20