Oldal frissítése

Vélemények: Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color - Stúdió lámpa
Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color
Pillanatnyilag nem elérhető
Josef, Benátky nad Jizerouflag
Értékelve: 2023. 11. 28., változat: Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color
Hitelesített vásárlás
Kínai minőségre számítottam, mint manapság mindenre, de nagyon kellemesen meglepődtem. Minden mozgó elem pontosan igazodott és zökkenőmentesen működött, a reteszelés pontos és problémamentes volt. Számomra azonban a teljesítmény hiánya volt az, amit inkább az asztali alkalmazásoknál látok. Ha 1 méternél távolabbról akar megvilágítani egy jelenetet, akkor inkább kiegészítő fény lesz. Ezért végül lecseréltem egy erősebbre és egy magasabb állványra, ami szintén korlátozó lehet egyesek számára.
minőségi kivitelezés
műhelypontos
szilárd, stabil
jól rakható
alacsony teljesítmény számomra
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 10. 30., változat: Rollei Lumis Comfort Ring Light Bi-Color
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó minőség, magas állvány, jó áron.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15