Oldal frissítése

Vélemények: Rokform Magnetic Sport Ring

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rokform Magnetic Sport Ring témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rokform Magnetic Sport Ring termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rokform Magnetic Sport Ring megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rokform Magnetic Sport Ring - Telefontartó
Rokform Magnetic Sport Ring
Megszűnt
Daniel, Praha 8flag
Értékelve: 2022. 04. 26., változat: Rokform Magnetic Sport Ring
Hitelesített vásárlás
Praktikus
Egy márka, ami garantálja a minőséget
Körülbelül 4 hónap használat után az autóban a következő ROKFORM szegmens karosszériájában eltört a mágneses alkatrész és a tartó szétesett - minden olyan használat nélkül, ami a garanciával ellentétes lenne. A jótállási időszak alatt igényelték, de az igényt „mechanikai sérülés” miatt elutasították. Nem veszek másikat – talán ugyanaz lesz. Számomra pénzkidobás: (.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10