Oldal frissítése

Vélemények: ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm megvásárlása után te is írsz értékelést.
ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm - Polc
ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm
Raktáron 4 db
12 990 Ft
Kosárba
Jaroslav, Táborflag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm
Hitelesített vásárlás
Az összeszerelés nem mindenkinek való. A telepítés vizuálisan egyszerű, de fintort igényel. A bonyolultabb összeszerelést az igen alacsony ár és a jó teherbírás kompenzálja. Valószínűbb, hogy az alsó és felső modulok csatlakoztatásával kapcsolatos problémámat úgy okoztam, hogy az alsó modul legmagasabb polcát teljesen felfelé tettem - fentről a harmadik csatlakozáson kell lennie. Összeszerelés után a rack jól néz ki. A képi utasítások elfogadhatók, de túl kicsik. Néhány részletnek nagyobbnak kell lennie - főleg a felső és az alsó rész összekötése. ott tapogatóztam. Az összeszereléshez szüksége lesz egy gumikalapácsra és egy erős késre vagy csavarhúzóra. Miután megmérte a polcok magassági helyzetét, célszerű kissé kiszélesíteni a fülek (vágott nyílások) behelyezési helyeit az oszlopokon mindkét oldalról (bemeneti és kimeneti nyílások), hogy megfelelő szerszámot helyezzen be. Kést használtam, megfelelő méretű csavarhúzó is bejön. Ez megkönnyíti a fül behelyezését az első belépési nyílásba. A vízszintes gerendák felszerelésekor ügyelni kell arra, hogy a nyelv a kimeneti résen is behatoljon. Néha meg kell ismételni a beillesztést, és kicsit meg kell mutatni a fül hegyét, hogy a másik nyílásba is bekerüljön. Ha a fülek csak az első lyukba mennek, a polc működőképes lesz, de nem lesz pontos. Ez a megengedett legnagyobb súllyal megrakva problémát jelenthet. A polcok közepén lévő erősítéseket könnyű felszerelni, de ne felejtse el rögzíteni a nyelv hegyét a helyére helyezés után, hogy elkerülje. az erősítés spontán meglazulásának lehetősége. Ez a csatlakozás nem „önzáró”, mint a vízszintes gerendák esetében. Számomra az első két polcot vettem el az 5 darabból, mielőtt abbahagytam volna az aggódást: -).
Ára
teherbíró képesség
bonyolultabb összeszerelés
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15