Oldal frissítése

Vélemények: Roidmi EVE Plus White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Roidmi EVE Plus White témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Roidmi EVE Plus White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Roidmi EVE Plus White megvásárlása után te is írsz értékelést.
Roidmi EVE Plus White - Robotporszívó
Roidmi EVE Plus White
Megszűnt
Barbora, Ořechovflag
Értékelve: 2024. 01. 07., változat: Roidmi EVE Plus White
Hitelesített vásárlás
Nagyon tetszik a robot. Kár, hogy hibás darabra bukkantunk. Zanovni vettük, és elmondhatjuk, hogy csak egy ideje futott igazán. Amit a legjobban értékeltem, az a csend és elegancia volt, amellyel mozgott. Semmi bolondos falnyúlás, de tényleg nagyszerű a lézer. A hátránya az, hogy ha felmos, nem tud visszahajtani a dokkhoz. el kell menned a felmosórongyáért. Ezután a Roidmii app egy teljes katasztrófa, bonyolult párosítás, ami nem sikerült. Ezután letöltöttük az MI HOME-t, és az alkalmazás egy pillanat alatt gyönyörűen működött. szóval most csak töltsd le. így az ürítés a dokknál elég hangos, de valószínűleg hatékony. Ha visszakapjuk a pénzünket, újra megvesszük. A legyeket leszámítva nagyon tetszik. Azért hirdeti magát, mert,,,, elakadt,, segítségre van szüksége. Olyan helyen van, ahol nincs semmi, és semmi sem köti őt.
Ár, megjelenés
dokkoló kiürítő állomás
csendes működés
rengeteg tartozék
sajnos valószínűleg egy hibás darab, amit azonnal reklamálnunk kellett.
újként vásárolt, de végül hibásnak találták.
hangos ürítés
A felmosástól nem vártam semmit, de ez még rosszabb.
ha felmosórongyot visel, nem megy a kikötőbe.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 26., változat: Roidmi EVE Plus White
Hitelesített vásárlás
Reggel bemész a munkahelyedre, és megtervezed, hogyan fogod bekapcsolni a porszívót, és mire megérkezel, szépen felporszívózva és felmosva lesz. és íme. a porszívó lekapcsolódik a wifiről, nem tudod kézzel elindítani, hirtelen ki sem tudod kapcsolni (addig tartod a gombot, amíg az ujjad görcsölni nem kezd), és máris elkésel a munkából. Amikor sikerül csatlakozni, akkor elég tisztességesen szív, de másnap ez a martitirum ismét megismétlődik. Inkább porszívózok egy klasszikussal, mint egy ilyen vacakkal.
Jól porszívózik
Ez eléggé letörli
folyamatosan megszakítja a kapcsolatot a wifivel
nem kapcsolható ki
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 03., változat: Roidmi EVE Plus White
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon megvagyok elégedve
Szépen teszi a dolgát
A mopp néha a dokkolóra való betolatásnál aláakad
0 ×Jelentés
Petr, Praha, Stare mestoflag
Értékelve: 2023. 07. 17., változat: Roidmi EVE Plus White
Hitelesített vásárlás
Ő takarít és felmos helyetted, amikor nem vagy otthon.
Kiüríti magát
Szuper ár
Kár, hogy nem tudja feltölteni a vizét ott, ahol szarik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15