Oldal frissítése

Vélemények: RODE VideoMicro II

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) RODE VideoMicro II témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) RODE VideoMicro II termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) RODE VideoMicro II megvásárlása után te is írsz értékelést.
RODE VideoMicro II - Mikrofon
RODE VideoMicro II
Raktáron 4 db
30 290 Ft
Kosárba
Bohumil, Kutná Hora 1flag
Értékelve: 2024. 06. 14., változat: RODE VideoMicro II
Hitelesített vásárlás
Hangminőség a vártnak megfelelő
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 05., változat: RODE VideoMicro II
Hitelesített vásárlás
Jó hangminőség
Kompakt méret
Többféle kábel és szélfogó a csomagban
Sajnos alacsony SPL (110 dB) rendelkezik, így hiába a jó szélfogó, a mikrofon leszabályoz a hangos széltől, még ha a beszéd és a lényeges zaj érthető is lenne. Az elődje (Rode VideoMicro) magasabb SPL-el (140 dB) rendelkezik, érdemes inkább azt venni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20