Oldal frissítése

Vélemények: RODE Streamer X

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) RODE Streamer X témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) RODE Streamer X termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) RODE Streamer X megvásárlása után te is írsz értékelést.
RODE Streamer X - Külső hangkártya
RODE Streamer X
Raktáron 1 db
119 490 Ft
Kosárba
Jiří, Janov nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 06. 19., változat: RODE Streamer X
Hitelesített vásárlás
Szeretnék figyelmeztetni mindenkit, aki vásárláson gondolkodik, különösen, ha Mac-et használ. Lehetséges, hogy valakinek beválik, és valóban olyan zseniális, mint amilyennek sok értékelésben hangzik, de Rode egyszerűen nem tudja, hogyan kell szoftvert fejleszteni, és még órákig tartó utasítások tanulmányozása után sem tudtam csatlakoztatni az eszközt ( vagy csináld meg a kötelező firmware-frissítést) akár a Rode Centralra, akár a Unifyra, szóval nem is tudtam kipróbálni semmit, amit állítólag képes lenne. Megpróbáltam működésre bírni egy Mac M1-en, egy Intel Mac-en, majd Windowson. A probléma nem csak az enyém, sokan beszámolnak róla. Nagy kár, ha működne, pont erre van szükségem.
potenciálisan nagyszerű eszköz
szépen feldolgozott anyag
rendkívül rossz minőségellenőrzés
új darabra cserélve sem működik
szörnyen hanyag szoftver, amely nélkül haszontalan
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15