Oldal frissítése

Vélemények: ROCCAT Burst Pro, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ROCCAT Burst Pro, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ROCCAT Burst Pro, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ROCCAT Burst Pro, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
ROCCAT Burst Pro, fehér - Gamer egér
ROCCAT Burst Pro, fehér
Pillanatnyilag nem elérhető
Tibor, Kolárovoflag
Értékelve: 2020. 12. 27., változat: ROCCAT Burst Pro, fehér
Hitelesített vásárlás
Az alakja miatt vettem meg. Az én karmos fogásomhoz ideális. Hasonló a Steelseries Rival3/Aerox3-hoz, de egy kicsit nagyobb. ez is hasonló az EndgameGear XM1-hez, de az eleje lemezelt és nagyobb púppal rendelkezik - kényelmesebb és jobban kezelhető. Az oldalsó gombok kiválóak, és könnyen megnyomhatók - ellentétben más népszerű egerekkel. Főleg a gombok optikaiak, de ez egyáltalán nem számít. A kerék könnyen forog, de jól meghatározott lépésekkel rendelkezik. Az egész egér nagyon robusztus benyomást kelt, mégis könnyű. A kábel elég könnyű és rugalmas, és a teflon valószínűleg a legjobb az összes egér közül egyenesen a gyárból + egy extra készletet tartalmaz. A felület nem csúszós - a köpeny könnyen felemelhető. Ha karmos markolatú felhasználó vagy, és nem szereted az alacsony profilú egereket, mint a Razer Viper vagy a Glorious O modell,,,, akkor próbáld ki ezt.
Majdnem fél éve keresem az ideális egeret, és ez illett hozzám a legjobban. A forma és a funkciók messze a Logitech G Pro Wireless, a Razer Viper Ultimate vagy az Engame Gear XM1 elé helyezik. Az egyetlen dolog, amit lehetne javítani, az lenne, ha a vezeték nélküli volt ugyanazon a cam.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15