Oldal frissítése

Vélemények: ROCADA 530GR jelölőkhöz, zöld

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ROCADA 530GR jelölőkhöz, zöld témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ROCADA 530GR jelölőkhöz, zöld termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ROCADA 530GR jelölőkhöz, zöld megvásárlása után te is írsz értékelést.
ROCADA 530GR jelölőkhöz, zöld - Mágneses tartó
ROCADA 530GR jelölőkhöz, zöld
Raktáron 1 db
5 590 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 13., változat: ROCADA 530WH, filctollakhoz, fehér
Hitelesített vásárlás
Nekem a válaszfalat főztem ki belőle, most már gond nélkül tudok benne 9db markert tárolni és úgy működik, ahogy kell. Másképp nem lehet ezt az összeget a táblára tenni: /.
Jól néz ki a képeken és a dizájn szempontjából.
Normál méretű táblajelzők esetén 3 filctoll fér el minden egyes különálló "zsebben", a negyedik útban van, így reálisan nézve körülbelül 6 filctollat teszek bele. A felső rész 75x75 mm, az alsó rész 55x55 mm.
A tényleges műanyag számomra nem tűnik minőségi anyagnak, elég puha, közelről kellemetlen szagú.
Nem tudom, meddig marad benne a mágnes, mert a mágnes lapos, de a csésze domború, csak a felület 1/3-a, de eddig tart.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15