Oldal frissítése

Vélemények: Roborock S8 Pro Ultra fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Roborock S8 Pro Ultra fekete témával kapcsolatban? Nálunk 55 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Roborock S8 Pro Ultra fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Roborock S8 Pro Ultra fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Roborock S8 Pro Ultra fekete - Robotporszívó
Roborock S8 Pro Ultra fekete
Raktáron
600 790 Ft
499 990 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 25., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A termék használhatatlan Wi-fi-re nem lehet csatlakoztatni több mint 500. 000. - forintért vettem egy ötvenezer forintos terméket.
Nincs
Szinte használhatatlan!
0 ×Jelentés
PMIS s.r.o., Litvínoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 21., változat: Roborock S8 Pro Ultra fekete
Hitelesített vásárlás
Az első robot, amely felporszívózza kutyáink szőrét, és még a mancsukat is megtörli. Már 3 különböző márkájú robotunk volt, és mindig tragédia. Ez a robot tényleg működik.
Ez tényleg szívás
Tényleg letörli
A háztartás takarítása után maga takarítja fel a porszívózott rendetlenséget, és még a rongyot is kifújja, hogy a nem kívánt baktériumok ne nőjenek rajta.
Ára
0 ×Jelentés
Petr, Praha 9 - Kyjeflag
Értékelve: 2024. 03. 08., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Hitelesített vásárlás
Van egy S8 Pro Ultra és egy Qrevo egymás mellett, ami kb. 12kkal olcsóbb. A teljesítmény alig 2%-ban hasonlítható össze. Mindketten keményen dolgoznak, de van egy nagy különbség, amit az első teszt során észrevettem. A Qrevo valamivel nagyobb légáramlással rendelkezik (kisebb nyílás, felülvizsgálat), de az S8-hoz képest ezt nem fogja észrevenni semmilyen padlón, mindkettő tökéletes. De észre fogja venni, hogy a navigációban a különbség körülbelül 30% az S8 javára. Qrevo lecsatlakoztatta a kábelemet a tisztítóról, S8 megkerülte. Qrevo nem mert bemenni a székek közé, ahol kb. 1cm hely volt, S8 bement oda, és minden lábát megsimogatta, amit megdugott; -D. Az volt a benyomásom, hogy az S8-nak jobb a navigációja csak az akadályok miatt, de még a standard feladatokban is csak szorgalmasabb és ott szív, ahol a Qrevo szív. Nekem csak úszók és egy viszonylag egyszerű elrendezés van, de néhány teszt után egyértelmű volt, hogy az S8 tudja a dolgát. A Qrevo-nak vannak kerek rotációs felmosószivacsai, amelyeket hatékonyabbnak találok, de amikor először vettem az S8 Pro Ultra-t, az első felmosás után szilárdan piszkos vizet öntöttem ki. Egyik sem rossz, de ha azt szeretné, hogy szinte mindenhová szorosan menjen, akkor az S8 a megfelelő megoldás. Még a falak mentén történő porszívózáskor is az S8 sokkal simulékonyabb, a Qrevo néha távolságtartóbb. A különbségek nem nagyok, de az eredmény szempontjából jelentősek. A YouTube-on és a Reddit-en található tesztek alapján megtudtam, hogy a Qrevo jobb. Sajnálom, ez biztosan nem az. Ha robotot akarok, akkor az elsődleges cél, hogy minél nagyobb helyet porszívózzak, ahol a 96,7%-os vagy 99%-os porszívózás nem játszik szerepet. Már a Roomba i7 sem fért be a székeim közé, és nem akarsz rongyot fogni, hogy a maradék port ott dörzsöld, ahol kihagyták. Ön egy profi készüléket szeretne, és az S8 ezt meg is valósítja. A fotókon csatolom a térképkülönbséget. Az S8 csak óvatosabb.
Top navigáció... még a székek közé is bement, ahol körülbelül 1 cm hely volt körülötte. Qrevo nem tette ezt, feladta és kihagyta
Munka, ez a kis dolog a dokkolóval együtt 20kg
Szkeptikus voltam, de a mop tényleg mossa és szárítja azt
Nagyszerű alkalmazás. A 8.3.2024 újratervezést kapott.
Az akkumulátor élettartama, ez egy keeper, de a Qrevo is.
Jelentések készítése (nem csak az ütemező), hogy először 1x/2x porszívózzon, majd 1x vagy 2x felmosson, beleértve a takarítás intenzitásának beállítását mind a porszívózás, mind a felmosás esetében, beleértve a nedvesítés idejét (min. 10 perc. Ez vonatkozik Qrevo városára is.
Dokkolóállomás kialakítás, fehér/fekete kombináció.
Ez egy igazi profi munkás!
Megnéztem az S8 Pro Ultra és a Qrevo készülékeket, és két teszt után megszületett a döntés. Az S8 egy háziállat. Qrevo egy kicsit olyan, mint Dežo, elvégzi a munkát, de nem olyan jól.
A Roborock Qrevo és az iRobot i7-hez képest zajosabb MAX üzemmódban
Ár, de ez egy profi darab
Szerettem az iRobotot, de sokat aludt.
A teszt után megtartom az S8 Pro Ultra-t, és azt gondoltam, hogy megspórolom a 12k-t. A különbség a navigációban nagyon észrevehető.
0 ×Jelentés
Veronika, Unhošťflag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Hitelesített vásárlás
Teljesen elképesztő! Nem számítottam rá, hogy ilyen jól felmos. Elégedett vagyok, általános takarításra tökéletes. Persze tisztában vagyok vele, hogy időnként nekem is kell egy-egy nagytakarítást végeznem: D
0 ×Jelentés
Jan, Čepíflag
Értékelve: 2024. 02. 01., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Hitelesített vásárlás
Az elején volt egy kis probléma az irányítással és az alkalmazással, de végül kiderült, hogy egy erős és jó tisztító partner.
Nagyszerűen működik
Egy többszintes házban van egy kis gondja az új térképekkel.
0 ×Jelentés
Peter, Praha 4 - Braníkflag
Értékelve: 2024. 01. 19., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A porszívó alkalmas háziállatokkal rendelkező háztartásokba, ahol napi takarításra van szükség.
A dokkolóállomásnak és az öntisztításnak köszönhetően egy 3 szobás lakás napi takarításánál, kb. 50 m2 szabad területen, a tisztítás kb. 10 perc alatt megtörtént. tizennégy naponként egyszer. Ez egy nagy időmegtakarítás és egy nagy időmegtakarítás.
Egyértelmű és egyszerű kezelés a mobilalkalmazáson keresztül
Az alkalmazásból hiányzik az angol. Egy ilyen drága termék esetében ezt tekintem standardnak.
0 ×Jelentés
Kateřina, Tábor 1flag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Hitelesített vásárlás
Már régóta fontolgatom, hogy megvegyem-e ezt az új modellt, két S7 és maximális elégedettséggel rendelkezem. Ez az új tegnap délután óta, a belső rendszer folyamatosan megszakítja a kapcsolatot a Wi-Fi-vel, sok hízelgés után csatlakozik, két percig törlődik, és megint semmi. Hihetetlenül csalódott vagyok, és ma visszamegyek.
Nincs 😔
Nem működik
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 11., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon jó termék.
Tisztaság az egész házban. Nem száll a por.
Nincs
0 ×Jelentés
Jozef, Nošoviceflag
Értékelve: 2024. 01. 01., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos két nap múlva elromlott, és az üzlet visszaadta a pénzt. Első tapasztalat nagyon pozitív, tényleg alaposan kitakarít. Fontolgatom, hogy veszek egy újat, csak most magasabb az ára.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: Roborock S8 Pro Ultra fehér
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló robotporszívó és felmosó. Husky keverékkel és macskával használom, így nem hiányzik a hallás és kosz a házban. A kényelmes nem elég ahhoz, hogy kifejezzem, mennyire megkönnyíti az életemet ez a kis gép. Csak talán kéthetente kell foglalkoznom vele, különben csak mosolyogni tudok tiszta házba hazaérve. Könnyen kezelhető, a Roborock alkalmazás nagyon egyszerű. Csak ajánlani tudom.
Könnyen kezelhető, kényelmes, intelligens, úgy csinálom a munkát, hogy nem is vagyok otthon, WiFi-n keresztül vezérelhető.
Ügyeljen arra, hogy soha ne hagyjon maga mögött semmit. Nem egyszer megtörtént, hogy elakadt, amikor megpróbáltam felszívni egyet a pólómra.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15