Oldal frissítése

Vélemények: Roborock Q7+ black /Q7 + Auto Empty Dock PURE/

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Roborock Q7+ black /Q7 + Auto Empty Dock PURE/ témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Roborock Q7+ black /Q7 + Auto Empty Dock PURE/ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Roborock Q7+ black /Q7 + Auto Empty Dock PURE/ megvásárlása után te is írsz értékelést.
Roborock Q7+ black /Q7 + Auto Empty Dock PURE/ - Robotporszívó
Roborock Q7+ black /Q7 + Auto Empty Dock PURE/
Megszűnt
Filip, Praha 9 - Hostaviceflag
Értékelve: 2023. 01. 31., változat: Roborock Q7+ black /Q7 + Auto Empty Dock PURE/
Hitelesített vásárlás
Ez a porszívó az első robotporszívó rabszolgám, és kíváncsi voltam, hogy mennyire jól porszívózik, és hogy rendetlen lesz-e a viszonylag kis helyen, egy 2k-s lakásban. Minden sikerült neki, hogy egy csak samozrejmě vannak olyan helyek, ahol nem kap ott holt van, hogy egyszer-egyszer, hogy egy felmosórongyot a kezében, és tisztítsa meg magam, de szerencsére ezek a helyek nem annyira. számomra csak kár, hogy nem gondoltam erre korábban, és biztos, hogy amikor ez a lux a szilikon mennyországba megy, vagy csak erkölcsileg elavult, veszek egy másikat.
meglepődött, hogy milyen jól mozog a térben
egyszerű beállítás
2 alkalmazás közül választhat Roborock vagy Xiaomi home
az IOS-ben a lehetőség, hogy a hangutasítások hozzáadása után rövidítések használata (otthon a barátnőmet a lux pozíció bemondásával ijesztgetem: ) )
jól porszívózik és meglepő módon még a szekrények és a falak mentén is
A tartályba ürítés kicsit zajosabb, de 5 naponta egyszer ürítem ki egy 55 m2-es területen, és ez rendben van.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15